Öljynkulutus Lisäaine

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai postiennakolla. Tutustu tavarataloihin. Lisäksi dieselpolttoaineessa olevat kemialliset aineet, kuten rikki, fosfori ja hivenaineet, edistävät kasvua. Tietoja meistä. Toimitamme paketteja myös suoraan öljynkulutus lisäaine ja työpaikalle! Thailand English. Tuotteiden myymäläsaldot vaihtelevat nopeasti, eikä myymäläkohtaista saatavuutta voida täysin taata.

Öljyn lisäaine STP Smoke Treatment, 450 ml

Jos lämpötila laskee alle 0 °C:seen, dieselin sisältämä parafiini kiteytyy ja tukkii polttoainesuodattimen. Ja mitä mahdollisesti voisi tulla kustantamaan korjaaminen? Sen puitteissa moottori käsiteltiin öljynkulutus lisäaine bensiinijärjestelmän puhdistusaineella, jolla polttoaineen ruiskutuksen puhtaus varmistettiin. Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai postiennakolla. Aiheeseen liittyvää. Yhteystiedot Yhteystiedot. Katso lisätietoja.

öljynkulutus lisäaine

Asiakaspalvelu

Voidaan käyttää turboilla varuistetuissa autoissa. STP Smoke Treatment on bensiinimoottoreille suunniteltu öljyn lisäaine, mikä säännöllisesti käytettynä vähentää savuttamista ja öljynkulutusta. Nämä lisäaineet kaadetaan suoraan dieseliin tai bensiiniin. Italia Italiano. Jopa euron hintaisen moottoriremontin väitetään olevan ainoa lääke VW-konsernin öljyä syöviin ongelma-autoihin.

call of duty pavlov

Öljyn lisäaine STP Smoke Treatment, ml

Älä täytä liikaa. Avoimet työpaikat Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea! Hrvatska Hrvatski. Vaihdettuun öljyyn öljynkulutus lisäaine vielä moottoria kemiallisesti suojaavaa lisäainetta, minkä lisäksi Audin imujärjestelmä puhdistettiin kaasuläpän puhdistusaineella. Sen puitteissa moottori käsiteltiin ensin bensiinijärjestelmän puhdistusaineella, jolla polttoaineen ruiskutuksen puhtaus varmistettiin. Voidaan käyttää turboahtimilla varustetuissa autoissa. Näin öljynkulutus ja savuaminen vähenevät.

One moment, please

Malaysia English. Portugal Português. Mielessä saattaa käydä esimerkiksi se, voisiko ratkaisuna sittenkin toimia – moottorin mekaanisesta vaurioasteesta toki riippuen – esimerkiksi muutaman satasen hintainen moottorinpuhdistuskäsittely? Ne uudistavat kumi- ja muovitiivisteet ja tekevät niistä taas pehmeitä ja joustavia. Tämä pistää asian kanssa painivan kuluttajan taatusti harkitsemaan myös niin sanottuja muita vaihtoehtoja.