Nosh Tunika Naiset

Istuva hartialinja ja linjakas hiha tuovat ryhdikkyyttä. Lähettämiäsi tietoja käytetään linkin lähettämiseen vastaanottajalle. Lue tietosuojaselosteestamme miten NOSH suojaa yksityisyyttäsi ja käsittelee henkilötietojasi. Mutsimedian äidit testasivat aiemmin NOSH-lastenvaatteita jälkikasvullemme, nosh tunika naiset tällä kertaa myös me äidit saimme tuotua kevään omiin vaatekaappeihimme päästessämme kokeilemaan NOSHin naisten vaatteita. Ilmoita toimitus- tai tuotevirheestä Lisätietoja saat asiakaspalvelustamme: sähköpostitse info nosh.

NOSH Women kevät 2022

NOSH-vaatteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautusten käsittelyyn ja rahan siirtoon kuluu arkipäivää. Päämateriaalina vaatteissa on kulutusta hyvin kestävä luomupuuvilla. Wardrobe Rack. Jos olet saanut tilauksessasi väärän tai viallisen tuotteen, täytä verkkosivuillamme oleva virheilmoituslomake.

nosh tunika naiset

Nosh tunika koko S

NOSH ei OLE velvollinen suorittamaan paketille siirtoa, mikäli väärä noutopiste johtuu asiakkaan omasta valinnasta tai korvaamaan, mikäli asiakkaan antamissa tiedoissa on virhe. Jos ilmoitat edustajalle puhelinnumerosi, saat maksulinkin myös tekstiviestinä. Takaisin ostoskoriin. NOSH ei OLE velvollinen suorittamaan paketille siirtoa, mikäli väärä noutopiste johtuu asiakkaan omasta valinnasta tai korvaamaan, mikäli asiakkaan antamissa tiedoissa on virhe. Down Jackets.

tarra kapalointi

Tuotemerkki: NOSH | Rekki

Tuote on ollut suosittu ja kaikki on myyty. Toimitusaika lasketaan siitä, kun tilauksen maksutapa on vahvistettu. Palautusoikeus 5. Ilmoita toimitus- tai tuotevirheestä. Lue tietosuojaselosteestamme miten NOSH suojaa yksityisyyttäsi ja käsittelee henkilötietojasi. Voin lopettaa uutiskirjeen tilauksen milloin vain.

Auta meitä vahvistamaan käyttöoikeuspyyntösi

Denim Look. Tutustu naisten uutuuksiin nosh. Valitse juuret omalle vartalollesi sopiva tunika eri malleista. Täytä ja liitä palautuspakettiin tilauksen mukana tullut lähetyslista tai vastaavat tiedot erillisellä paperilla. Voit seurata pakettisi kulkua Post Nord sovelluksella. Toimitusaika lasketaan siitä, kun tilauksen maksutapa on vahvistettu.