Norjanharmaahirvikoira Pentuja 2021

Varattavissa harmaa norjanhirvikoiran urospentuja. Riistankauhun Duuri siirtyi vuoden alussa yhteisomistukseen Säpätyn kennelin kasvattajan Juha Lähteenmäen kanssa Niinisaloon. Eläinlääkärin tarkastamia. Pentuja syntyi 7 norjanharmaahirvikoira pentuja 2021, joista yksi uros ja loput narttuja. Toinen löytä vasaporukka, joka ei heti antanut haukkua, mutta onneksi myöhemmin toppasi haukuttavaksi. Jahtiin etsitään. Tästä D-pentueesta pitäisi päättää myös meille jäävä narttupentu ja keksiä sille nimi, D-kirjaimella alkava

Elämää Riistankauhun kennelissä

Luonne ja käyttäytyminen Harmaa norjanhirvikoira on luonteeltaan rohkea, kiltti ja sosiaalinen. Ensimmäinen löytö oli sonni, joka ei topannut. Skärgård Harmaa. Harmaa norjanhirvikoira uros todella hyvänluonteinen on haukkunut hirviä mahtava ääni susitilanne 4 vuotias Tori Rodussa on esiintynyt jonkin verran matalajalkaisuutta kondrodysplasia ja glaukoomaa.

norjanharmaahirvikoira pentuja 2021

Main navigation – mobile

Käyttötarkoitus Harmaanorjanhirvikoira on pääsääntöisesti hirven metsästykseen käytettävä kesykoira. Myydään vain metsästävään kotiin. Eläinlääkärimme totesi Hillan olevan terve ja hyvässä kunnossa, eikä nähnyt syytä miksei voisi yrittää syksyllä uudestaan. Pentulaatikolta Lauantai Myydään Harmaan Norjan hirvikoiran pentuja. Kesykoira oli ilmoitettu PM-kisoihin ja myös Jästipiä-haukkuihin, mutta juuri ennen kisoja loukkasi tassunsa metsällä. Pennut on rekisteröity, sirutettu ja madotettu.

tefal sähkövatkain varaosat

Harvasten Kennel – Harmaanorjanhirvikoiria Keski-Suomesta

Uhkasin tuoda niitä sitten nyyteissä klinikan portaillekin Palkintotuomarikortin suoritinminkä jälkeen olen toiminut vuosittain useita kertoja myös tuomaritehtävissä. Pentuvarauksia otetaan vastaan kokeissa käyviltä harrastajilta. Lisätiedot Kaksi pentua vielä vapaana Erittäin hyväsukuisia, luovutusiässä vko Harmaa norjanhirvikoiran pentuja. Kesykoira joka vaatii aikaa.

Harmaa norjanhirvikoirat metsästykseen

Myydään: Harmaan norjanhirvikoiran uros pentuja. Hyvin kiinnittynyt ja hyvin kannettu häntä. KVA arvon saavutti Riistankauhun Exodus ”Jake”, joka on osauttautunut myös sitkeäksi ja vettäpelkäämättömäksi tyskentelijäksi. Bahiksesta tuli kesällä myös Ruotsin muotovalio ja astutettiin hienolla uroksella Haukkutassun Rekulla. Nuorempien sisarusten ja kylän lasten kanssa siellä vietettiin lukuisia päiviä — joskus öitäkin — ja on sitä kautta antanut vahvan pohjan kaikkiin luontoharrastuksiini. Sailor Harmaa.