Nokia Sirocco Akku

Kokonaisuutena puhdas Android on sulava, minimalistinen ja tarjoaa ajan tasalla olevan tietoturvan. Ajan kanssa tuntumaan kuitenkin tottuu, eikä testijakson loppupuolella terävään reunaan enää juuri kiinnittänyt huomiota. Laitteen runko koostuu nokia sirocco akku teräksestä ja etu- sekä takaosa on kolmiulotteisesti muotoiltua Gorilla Glass 5 -lasia. Syvyysterävyysefektin laatu on Nokia 8 Siroccossa laadultaan parempaa keskitasoa. Synteettisissä suorituskykytesteissä keräsimme Nokia 8 Siroccon verrokiksi kaksi high-end-puhelinta OnePlus 6 ja Galaxy S9 sekä viimevuotisen Nokia 8:n. Vaikuttaisi enempi prototyypiltä, näytekappaleelta, että tämmöistäkin me voimme tehdä.

Nokia 8 Sirocco user guide cn

Kaksoiskamera mahdollistaa kaksinkertaisen optisen zoomauksen nokia sirocco akku kokeilimme sitä testijakson aikana useissa eri tilanteissa. Nokia 8 Sirocco suoriutui peleistä ilman ongelmia eikä suorituskyvyssä ollut valittamista. Kuulokeaukon oikealla puolella sijaitsee puhelimen etukamera. Huomaa, että toimituskulut ovat tilauskohtaiset. Siinä ei Object Linking and Embedding jälkiä kulumisesta ja se näyttää täysin uudelta. Nokia 8 Sirocco on kokonaisuutena pienin uudistuksin ja uudella suunnittelulla tuotettu viime vuoden Nokia 8-mallin toinen versio. Kytke yhteensopiva laturi pistorasiaan.

nokia sirocco akku

Arvostelut

Testijakson aikana loven sisuksiin ei kertynyt silmämääräisesti likaa tai pölyä, vaikka toteutuksen puolesta se olisi mahdollista. HMD nyt tähän asti kuitenkin tykittänyt kohtuu kovia luureja markkinoille, olkoonkin että ihmisillä ollut niiden kanssa jonkin verran ongelmia. HMD on myös onnistunut optimoimaan käyttöjärjestelmänsä ja Nokia 8 Sirocco tarjosi vakuuttavan akunkeston koko testijakson ajan. Kuvat saa avattua alkuperäiseen kokoonsa klikkaamalla suurennettua kuvaa hiiren oikealla painikkeella ja avaamalla kuva sen jälkeen uuteen välilehteen. Itse välillä unohdan puhelimenkin laittaa yöksi lataukseen, saati että pitäisi vielä BT-luurit muistaa.

shakki netti peli

One moment, please

Nokia 8 Siroccon Android 8. Nitecore valaisimet, akut ja laturit. Molempia puhelimia vaivasi tarkennuksen osalta samanlainen ongelma, jossa tarkennus saattoi juuri hetkeä ennen kuvan ottamista kadota tai pompata aivan muualle. AppStore nokia sirocco akku preloaded apps. Nokia 8 Sirocco suoriutui peleistä ilman ongelmia eikä suorituskyvyssä ollut valittamista.

Nokia 8 Sirocco akku HE hintaan 12,95 €

Manuaalikuvaustila valikoissa Ammattilainen-tila käynnistyy nopeasti suljinpainiketta nopeasti vasemmalle pyyhkäisemällä. Kuntoluokka Kunnostettu ”Kunnostettu” puhelin on täydellinen, jos et halua maksaa täyttä hintaa, jotta voit nauttia laitteen koskemattomasta ulkoasusta. Joo niinhän se vähän on, että moni juttu tälläkin alalla on ainakin jossain muodossa jo aiemmin keksitty, mutta toteutus- tai lanseeraustapa tai aika on ollut väärä ja se sitten lyö läpi vasta myöhemmin toisen toteuttamana. Elektroninen kuvanvakautus ei OLE käytettävissä 4K-tarkkuudella. Ota yhteyttä tukeen Live-chat. Laitteen pyöristetyt reunat tuovat laitteen käsittelyyn myös pieniä haasteita.