Nokia Puhelimen Käyttöohje

Miten korkea Nokia 3. Suurimmasta osasta puuttuu akut. Tarvitsetko vielä tukea? Aseta päivämäärä ja kellonaika manuaalisesti Herätyskello Kalenteri Laskin. Käyttöohje Katso Nokia 3.

Nokia 3310 käyttöopas

Nokia 1. Kun avaa puhelimen niin koko talo herää. Laite on kunnossa ja toimii. Käytönjälkiä on vähän, ei OLE halkeamia tai paljon näkyviä naarmuja. Miten voin korjauttaa tai vaihtaa puhelimeni?

nokia puhelimen käyttöohje

Kännykkä Nokia E5, laturi ja käyttöohje

Ei tuloksia. Apu ja tuki Korjaus ja vaihtaminen. Nokia G10 käyttöohje 54 sivua. Postitus onnistuu kunhan rahayksiköt ensin tilillä! Mistä löydän puhelimeni takuuehdot? Lisätiedot Nokia , lähtee käyntiin, akku heikko. Tämä opas on saatavana seuraavilla kielillä: Suomalainen.

picasso fernande

Nokia Käyttöopas

Tori Minkäkokoinen näyttö Nokia 3. Kokeilitko jo omatoimisia ohjevaihtoehtoja, mutta puhelin ei vieläkään toimi? Valokuvat Videot. Lisätiedot Kuvan mukainen nokia ilman laturi saa ladattua Universal Serial Bus:lla Tori Nokia G20 käyttöohje 56 sivua. Selaa webiä.

Nokia käyttöohje (Suomalainen – 50 sivut)

Nokia käyttöohje. Miksi puhelin 3. Mitä minun pitää tehdä? Tarjoa Tori Tarvitsetko vielä tukea? Miten minun tulee toimia, jos puhelimeni katoaa tai varastetaan? Säveltaide ja videot.