Nokia 8 Lompakkokotelo

Nokia 8 suojakalvo Ohut muovinen suojakalvo Nokia 8 puhelimeen. Kirkas panssarilasi Nokia 8 puhelimeen. ProSilk Käsienpesugeeli – Aloe Nokia 8 lompakkokotelo – ml. Mikäli puhelinlompakko ei miellytä, niin Nokia 8:n voi suojata esimerkiksi melko huomaamattomalla takakuorella. Telineessä on liimapinta, jonka avulla kiinnität telineen mihin tahansa tasaiseen pintaan. Käyttöä varten puhelin tulee ottaa pois kotelon taskusta.

Nokia 8 Kuoret

Kullanvärinen unisieppari kannellinen suojakotelo Nokia 8 puhelimeen. Nokia 8 lompakkokotelo Vedenkestävä Käsivarsinauha Älypuhelimille. Voit valita Nokia 8 kotelon oman makusi mukaan. Nokia 8 on varusteltu suurehkolla näytöllä ja tehokkaalla prosessorilla. Oli se sitten lompakko suojakotelo, huomaamaton taustakuori tai reunat suojaava bumber -mallinen suojus.

nokia 8 lompakkokotelo

Nokia 8 kuoret – suojaa laitteellesi

Benks desinfioivat kosteuspyyhkeet – kpl. Kotelon sisäosa on joustavaa TPU-muovia. Kirjaudu asiakkaaksi ja teet ostokset aina edullisemmin! Lue lisätietoja tietosuojaselosteesta. Ei estä laitteen käyttöä normaalisti.

zooplus 8m flexi

One moment, please

Kullanvärinen unisieppari kannellinen suojakotelo Nokia 8 puhelimeen. Tässä Nokia 8 kuoressa puhelimen pidike on kestävää TPU-muovia, joka ei rikkoudu yhtä helposti, kuin edullisimpien koteloiden kiinnikkeet, nokia 8 lompakkokotelo on valmistettu normaalista muovista. Läpässä näppärä magneettikiinnitys. Suojaa puhelintasi naarmuilta ja kolhuilta. Tilaa tyylikäs ja laadukas ruusukullan värinen Dux Ducis kotelo suojaamaan Nokia 8 älypuhelinta.

Nokia 8 Kuoret | Suojakuoret | Mobiilitukku

Suojaamisen lisäksi ne antavat loistavan näppituntuman liukkaaseen laitteeseesi ja valitsemalla lempivärisi luot laitteestasi persoonallisen ja juuri itsesi näköisen. Yleismallinen Kaksoistaskullinen Urheiluun Tarkoitettu Käsivarsinauha. Nokia 8 kuoret Nokia 8 läppäkotelot Nokia 8 suojakuoret Nokia 8 suojakalvot. Suojaa puhelimen näyttöä naarmuilta ja kolhuilta. Tilaa nopealla toimituksella upea kullanvärinen suojakotelo. Tässä kotelossa on kolme paikkaa luottokorteille, setelitasku sekä kiinnike puhelimelle.