Nokia 6 32gb

Tilauksen peruminen on maksutonta kun käytät palautustunnusta. Käyttötarkoitus on tilausten arkistointi, käsittely sekä asiakassuhteen hoitaminen. Mikäli korjausta ei pystytä tekemään kohtuullisessa ajassa, laite vaihdetaan toiseen vastaavaan malliin. Kolme päivää. Trampoliinin turvaverkko, 3,96 m.

Nokia 6 – Kunnostetut jalosteet

Mikäli tilaukseen on luvattu veloituksetta mukaan tuotteita ja kyseisiä veloituksetta luvattuja tuotteita ei palauteta muun tilauksen perumisen yhteydessä, on myyjällä nokia 6 32gb veloittaa näistä veloituksetta annetuista, palauttamattomista tuotteista sen hetkinen hinta, joka on sivuolla listattuna. Nokia 6 32 Gb – Pronssi – Lukitsematon. Valitse listasta sopivin vaihtoehto. Emme lähetä takuuhuollon ajaksi korvaavaa puhelinta emmekä tee vaihtoa toiseen laitteeseen ennen kuin huollettava, viallinen puhelin on vastaanotettu huollossamme. Voit myös kysyä apua asiakaspalvelustamme sähköpostilla osoitteesta asiakaspalvelu halpis. Lisää ostoskoriin.

nokia 6 32gb

Hinta- ja tuotetiedot

Etenkin laitteissa olevat naarmut, joita ei tule normaalista käytöstä, kun laitteeseen tutustutaan. Tarjoamme mahdollisuuden maksaa myös laskulla ja osamaksulla. Lahjakortit Lahjakortti on voimassa 12 kuukautta siitä hetkestä, kun se on toimitettu. Blogiartikkeleita Hyvä tabletti lapselle Sopivat puhelimet ikäihmisille Parhaat pelinäytöt Tietokone opiskelijalle Puhelimet hyvällä akkukestolla. Nokia 6 32 GB – Musta – Lukitsematon.

smartphone samsung galaxy z flip3

Käytetty Nokia 6 – käytetyt Nokia 6 puhelimet |

Muuta Kaikki hinta sisältävät verot ja muut maksut, nokia 6 32gb toimitus on aina erikseen. Nopea päivän toimitus. Jos tuotteessa ilmenee vikaa, on siitä ilmoitettava mahdollisimman nopeasti. Ei mitään valitettavaa! Joten ennen näiden ehtojen hyväksymistä varmista, että tuote on juuret se jonka tarvitset. Kun lähetät tuotteen huoltoon tai palautat viallisen tuotteen, toimi seuraavasti: 1. Löydä edullisimmat hinta.

Nokia 6 32GB Hopea

Paytrailin yhteystiedot:. Mahdollinen maksun palauttaminen tilauksen perumisen yhteydessä tehdään vasta tarkistuksen jälkeen. Nopea päivän toimitus. Asiantuntevasti kunnostettu. Lue ensin huolellisesti palautus- ja vaihtamisehdot.