Nokia 5.4 Suojakuori Power

Metalli kiinnittyy tukevasti magneettiseen telineeseen. Suojakoteloa voi käyttää kätevänä pöytäjalustana vaikka videoiden katselussa. Lisää ostoskoriin. Nokia 5. Kotelo kestää osumia ja kolahduksia, sillä se on tehty kovasta muovista. Kotelon kansien ilmeikkyys tulee valoa heijastelevasta hiilikuitukuvioinnista. Myös Flip Cover suojaa puhelinta joka suunnasta.

Please wait while your request is being verified…

Valmistusmateriaali: nahka Lompakkokotelo on ohut ja kevyt. PU-nahasta valmistetun suojakotelon sisäosa on pehmeää, taipuisaa ja murtumatonta TPU-muovia. Panssarilasin asennus ei Object Linking and Embedding yhtään niin vaikeaa, kuin voisi kuvitella. Tallenna Peruuta. Kotelosta voi muodostaa jalustan.

nokia 5.4 suojakuori power

Hyödynnä alekoodi

Hinta-laatusuhteeltaan erinomainen PU-nahasta valmistettu suojakotelo Nokia 5. Lasin pinnalla on likaa hylkivä kalvo. Hyvin suojaava lompakko mallinen kotelo Nokia 5. Kotelo sopii useaan eri puhelinmalliin. Meiltä löydät Suomen suurimman valikoiman suoja- tuotteita ja tarvikkeita yli eri laitteelle! Kotelossa on pöytäjalusta-ominaisuus, tasku kuiteille, magneetilla sulkeutuva kansi ja kolme paikkaa korteille. Panssarilasi antaa lujan suojan iskuja vastaan.

poikien adidas collegepaita

Nokia suojakotelot ja suojalaukut

Kotelossa ei Object Linking and Embedding läppää, vaan sulkeutuminen tapahtuu magneettisesti. Koko: n. Hae: Hae. Kotelo on kevyt, notkea ja ohut. Metalli kiinnittyy tukevasti magneettiseen telineeseen.

Wave Silikonisuoja, Nokia , Kirkas – Bat Power Oy

Laadukas ja kestävä aito nahka tekee kotelosta pitkäikäisen ja sen ulkoasu säilyy edustavana. Pakkaaminen sisältää metallisen vastakappaleen, jonka kiinnität puhelimeen tai kuoreen. PU-nahkaisen kotelon sisäosan valmistusmateriaali: pehmeä ja murtumaton TPU-muovi Tuotteen toimitusaika on arkipäivää. Helppo asettaa paikalleen pehmeän ja joustavan materiaalin ansiosta. Perinteisistä kuorista yksi ehdoton suosikki on Ultraohut suojakuori. Puhelin sijoittuu kuoreen, jossa se pysyy tiukasti, sillä murtumaton TPU-muovi taipuu reunojen ympärille.