Noblessa Apteekkarinkaappi

Aukon koko vaihtelee oven leveyden mukaan. Avokeittiö yhdistyy noblessa apteekkarinkaappi viereiseen ruokailutilaan, johon haettiin kodikkuutta noblessa apteekkarinkaappi ruokailuryhmällä. Se selvisi minulle aika nopeasti, kun opiskelin sisustussuunnittelijan tutkintoon. Tämän keittiön suunnittelussa on koetettu ottaa huomioon hukka-askelten minimointi, eli astioiden säilyttäminen tapahtuu siellä, missä astioita myös käsitellään eniten; astianpesukoneen äärellä! Tämä syvänpunainen, korkeakiiltoinen keittiö on todellinen katseenvangitsija. Mikro on integroitu kaapistoon, samoin uuni saarekkeessa. Sovitussa toimitusajassa pysyminen, täydellinen ja virheetön toimitus, laatu, toimivuus sekä ylipäätään laaja ja koko ajan uudistuva mallisto — sitä on Noblessa!

Täydellinen keittiö

Koriste- ja valolistat toimitetaan valmiiksi kasattuina. Olipa kyse noblessa apteekkarinkaappi tai kiiltäväpintaisesta versiosta, kuten tässä erinomaisessa liuskekiven harmaassa keittiössä, lakatut ovet antavat ainutlaatuisen ulkonäön ja kosketuspinnan. Puun lämpöä Suoraviivaisilla kehysovilla luodaan kutsuva, lämminhenkinen tunnelma oli sitten kyseessä merihenkinen mäntykuosi tai eläväpintainen Sanremo tammikuosi. Saarekkeen päätyyn, uunin yläpuolelle, tulee induktioliesi, ja toiseen päätyyn punaisella ympyröity ns. Rulon lasi saatavilla kirkkaana, mattana, mustana ja rosteri- tai alumiinikuosilla. Johdotus viedään näkymättömänä kaapistoiden rakenteissa tarjoten työskentelytilaan helppohoitoisen ja tehokkaan noblessa apteekkarinkaappi. Valaistus on muutettavissa työskentelyvalaistuksesta tunnelmavalaistukseen ja takaisin.

noblessa apteekkarinkaappi

Kuvagalleria

Sovitussa toimitusajassa pysyminen, täydellinen ja virheetön toimitus, laatu, toimivuus sekä ylipäätään laaja ja koko ajan uudistuva mallisto — sitä on Noblessa! Toimitus sisältää kaappien lisäksi mm. Otamme huomioon henkilökohtaiset mitoitukset ja suunnittelemme jokaiselle sopivan, ergonomisesti oikeanlaisen keittiön. Runkomateriaali 16 mm Sivut, 16 mm, melamiinihartsipinnoitettu ja ympärinauhoitettu — siis erittäin kestävä, helppohoitoinen ja hyvin kosteussuojattu Rungon ja hyllyjen etureunat Runkojen ja hyllyjen etureunat on varustettu 1,2 mm PP-turvareunanauhalla — mahdollistaa jouston ja iskunkestävyyden sekä on pehmeästi pyöristetty. Hintaa ennen alennusta ei myöskään saanut.

piparminttuöljy life

Noblessa Kajaani – Etusivu

Näin isoja volyymeja pystytään hallitsemaan vain, kun tuotanto on pitkälle automatisoitu ja tarkkaan kontrolloitu. Noblessa apteekkarinkaappi kodikkuutta Puhtaat, tyylikkäät muodot ja klassinen väripaletti ovat ominaisia noblessa apteekkarinkaappi klassiselle tyylille. Ja lopuksi oven 9 takaa kulmasta löytyy kattilakaappi, esiin vedettävillä hyllyillä. Talossa on valkoiset hirsiseinät, joten myös keittiön kaappien väriksi valittiin alpinvalkoinen Touch-malli. Otamme huomioon henkilökohtaiset mitoitukset ja suunnittelemme jokaiselle sopivan, ergonomisesti oikeanlaisen keittiön. Klassisen tyylin ystäville — nykyaikainen ja ajaton, ulosvedetty liesitaso, kauniisti muotoillut pilasterit ja viihtyisä oleskelualue.

One moment, please

Kommentoi ». Kaksi vuotta asuntomessuvierailun jälkeen Holmien uusi talo valmistui Degerbyhyn. Vetolaatikoissa sijaitsevat roskat, ja kierrätykseen liittyvät asiat – tässä ehdoton toiveeni oli saada bioroskis ylätasolle, jolloin astioiden puhdistuksen ruokailun jälkeen voi tehdä suoralla selällä, kumartelematta roskisten äärelle. Yhtenä muutoksena on keittiön pöytätasot. Toimitus sisältää kaappien lisäksi mm. Luonnollista charmia, kevyttä arkkitehtuuria!