Nikwax Tx Direct Wash In

Tech Wash poistaa vettä imevän lian ja pesuainejäämät. Arvostelun otsikko. Direct Wash-In on ympäristöystävällinen ja tehokas sarja teknisten vaatteiden puhdistamiseen ja kyllästämiseen. Tekniset tiedot. Huomio: Julkaisemme vain etunimen, ja sukunimen alkukirjaimen. Tyhjennä kaikki suodattimet. Kuvaaminen Pestävä kylläste kuorivaatteen pintaan.

Tech Wash + TX.Direct Wash-In 2 x 300ml

Partioaitta Oy. Tech Washin ja TX. Suositellaan Gore-Tex tuotteille. Käännetty Ruotsi Alkuperäiseen. Toimitusaika lyhimmillään arkipäivää.

nikwax tx direct wash in

Jalosteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa:

Direct Wash-In on ympäristöystävällinen ja tehokas sarja teknisten vaatteiden puhdistamiseen ja kyllästämiseen. Ominaisuudet Toimitettu tuote on saatettu valmistaa ilmoitettua mallivuotta aiemmin. Opas sähköpyörän valintaan. Sisältää ALV:n. Tallenna Peruuta. Direct Wash-In 2x1l Tämän tuotteen kuvaaminen on automaattisesti käännetty.

steel series engine msi

Nikwax TX. Direct ml | Vaatteiden kyllästysaineet |

Anna ensimmäinen arvostelu. Valitettavasti haluttu tuote on tällä hetkellä loppuunmyyty. Sinua voisi kiinnostaa myös nämä jalosteet. Direct Wash-In on ympäristöystävällinen ja tehokas sarja teknisten vaatteiden puhdistamiseen ja kyllästämiseen. Uutiskirjeen tilaaminen.

Nikwax Tech Wash + Wash-In 2 x ml |

Toimitusaika lyhimmillään arkipäivää. Lähetä arvostelu. Kestää useamman pesun. Se ei vaadi aktivointia kuivausrummussa saavuttaakseen täyden impregnointitehonsa. Sisäänrakennettu juomajärjestelmä:. Lähetä arvostelu. Uusin ensin Paras ensin Huonoin ensin.