Nikon Zoom Kamera

Nikon P Mistä vain. Passikuvat aikaa varaamatta. Kennon maksimiherkkyys on ISO Tallenna lähikuvaa avaruusraketin laukaisusta.

Nikon Coolpix P900 kamera

Virtaliitin EP-5C. Hyväksy pakolliset cookies. Linssin siirtoon perustuva tärinänvaimennus valokuvatlinssin siirtoon perustuvan ja elektronisen tärinänvaimennuksen yhdistelmä videot. Voit myös luoda ainutlaatuisia kuvia sulauttamalla jopa kolme kuvaa yhteen Päällekkäisvalotus-toiminnolla. Kennon maksimiherkkyys on ISO

nikon zoom kamera

Mirrorless reinvented

Elektronisesti ohjattu 7-lehtinen himmennin. Tämä tuote on tilattavissa ennakkoon. Siirry takaisin. Click OK to extend your time for an additional 0 minutes. Tilaa uutiskirje.

mopon akku

kertaisella optisella zoomilla varustettu Nikon COOLPIX B -bridge-kamera

Nopea automaattitarkennus ja lyhentynyt laukaisuviive mahdollistavat nopean reagoinnin, ja 5,0 askeleen kaksitoiminen optinen tärinänvaimennus vähentää liike-epäterävyyttä entisestään. Capture One. Passikuvat aikaa varaamatta. Käsintarkennus on nyt helpompaa Focus Peaking -ominaisuudella joka korostaa tarkennettuna olevan kohteen ääriviivat. Kameran elektroninen etsin on tarkin Coolpix-kameroissa käytetty. DJI videokamerat.

Nikon Coolpix P -superzoom –

Avoinna myymälän aukioloaikoina ma-pe ja la Kiitos vaihtotarjouksesta. Muut tarvikkeet. Akut ja laturit. Compact Flash.