Nike Nimbus 22

Valitse ylempää Koko ja Väri, jotta näet saatavuuden. Voit vertailla keskenään maksimissaan neljää tuotetta. Verkkokaupan maksutavat:. Tilausseuranta Kirjaudu sisään. Uusin versio legendaarisista juoksukengistämme on pakattu täyteen teknologiaa, joka auttaa neutraalin juoksuaskeleen omaavaa juoksijaa parempaan suoritukseen, lisääntyneen askelvasteen ja kantapäähän kohdistuvan pehmeämmän GEL-vaimennuksen nike nimbus 22, parhaaseen mahdolliseen iskunvaimennukseen.

Gel-Nimbus 22, miesten juoksukengät, Sininen

Valitse ylempää Koko ja Väri, jotta näet saatavuuden. Tuotteeseen liittyvät kategoriat JuoksukengätAsics. Tuotteiden palautustilanteessa tilaaja maksaa palautuksesta aiheutuvat kulut, jos tilaus on toimitettu ilman postikuluja. Voit valita nike nimbus 22 käytössä olevista toimitustavoista sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon jonka yhteydessä tarkka toimituskulu on esitetty. Neutraalit juoksukengät.

nike nimbus 22

Seuraa meitä

Urheilupiste Anttila Oy Kalliontie 13 Nivala jani. Jaa liikunnan ilo kanssamme! GEL-teknologiaa on hyödynnetty myös etujalkaan, jossa se vähentää siihen kohdistuvaa kuormitusta. Teillä on oikeus peruuttaa tämä sopimus 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta. Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta.

runkopatja 120 tarjous

Asics Gel-Nimbus 22, naisten juoksukenkä | Urheilupiste Anttila

Tuotteiden hinta sisältävät arvonlisäveron. Pyyntöäsi käsitellään. Uusin versio legendaarisista juoksukengistämme on pakattu täyteen teknologiaa, joka auttaa neutraalin juoksuaskeleen omaavaa juoksijaa parempaan suoritukseen, lisääntyneen askelvasteen ja kantapäähän kohdistuvan pehmeämmän GEL-vaimennuksen avulla, parhaaseen mahdolliseen iskunvaimennukseen. Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun viimeinen tavaraerä on vastaanotettu tai ladattavien tuotteiden kohdalla tilauksen vastaanottohetkestä. Teillä on oikeus peruuttaa tämä sopimus 14 päivän kuluessa syytä nike nimbus 22.

Ilmoitusta ei löytynyt

Asics GEL-Nimbus 22 on kevyt juoksukenkä kestävyysjuoksuun ja neutraaliin askellukseen FlyteFoam Propel -välipohja sekä pehmeä ja mukava GEL tarjoavat miellyttävän joustavan ja pitkäkestoisen vaimennuksen Kengässä on myös pehmeä ja hengittävä verkkomateriaalipäällinen sekä kestävä ulkopohja AHAR-kumia. Asics Gel-Nimbus 22, naisten juoksukenkä. Loppu verkkokaupasta 39 Loppu verkkokaupasta Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi teidän on ilmoitettava meille päätöksestänne peruuttaa sopimus yksiselitteisellä tavalla esimerkiksi kirjeellä postitse tai sähköpostilla. Maksupalveluna toimii Klarna Checkout, jonka kautta maksuvaihtoehtoina toimivat lasku, osamaksu, korttimaksu sekä verkkopankkimaksut. Jos tuote on loppu, toimitamme korvaavan tuotteen.