Nexen N Fera Su1

Oma tili Usein kysyttyä Tietoa meistä Asiakaspalvelu. Tilausseuranta Kirjaudu sisään. Yli 30 vuoden kokemus Laatuvanteen taustalta löytyy yli 30 vuoden kokemus Suomen rengas- ja vannekaupasta. Rengastietoa Renkaiden valitseminen Kesärenkaiden vaihtoaika Talvirenkaiden vaihtoaika Renkaiden vaihtaminen Renkaiden urasyvyys EU-rengasmerkinnät Renkaan DOT-luku Renkaiden nopeusluokat ja kantavuusindeksit Renkaiden paikkojen vaihtaminen Rengaskoon vaihtaminen Renkaiden säilyttäminen Renkaiden tarkistaminen ja huolto. Asiakaspalvelu 09 14 ma-pe klo nexen n fera su1 Katso kaikki yhteystiedot. Palautusoikeus ei koske suoraan myöskään yksittäisten vanteiden tai renkaiden tilauksia.

NEXEN N’Fera SU1 225/35R18 87 Y D/B/72dB(A)

Renkaan jäykät olkalohkot takaavat tasaisen paineen jakautumisen ja maksimaalisen kallistuskyvyn. Kirjaudu tilillesi. Palveleva asiakaspalvelu Jos tarvitset apua tuotteiden valinnassa, asiakaspalvelumme auttaa ja neuvoo. Auton malli. Valitse leveys, korkeus ja halkaisija ja tee uusi haku.

nexen n fera su1

Toimitusehdot

Rengastietoa Renkaiden valitseminen Kesärenkaiden vaihtoaika Talvirenkaiden vaihtoaika Renkaiden vaihto Renkaiden urasyvyys EU-rengasmerkinnät Renkaan DOT-luku Renkaiden nopeusluokat ja kantavuusindeksit Renkaiden paikkojen vaihtaminen Rengaskoon vaihtaminen Renkaiden säilyttäminen Renkaiden tarkistaminen ja huolto. Vastuumme a Tuotteemme ovat hyvälaatuisia ja sopivat normaaliin käyttötarkoitukseensa. Saatavuus Saatavilla Toimitusaika arkipäivää Määrä: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 12 13 14 15 16 17 18 19 Ostoskori ei sisällä tavaroita. Palautusoikeus ei koske suoraan myöskään yksittäisten vanteiden tai renkaiden tilauksia.

tp link tapo p100

Nexen N’Fera SU1 alkaen 59,74 € |

Sopimuksen syntyminen a Sopimus syntyy kun vahvistat tilauksesi verkkokaupassa, klikkaat hyväksyväsi nämä ehdot ja suoritat maksun jollain hyväksymällämme tavalla Maksutavat. Ennen palautusta sinun tulee kuitenkin ottaa meihin yhteyttä. Vahvistat luottosopimuksen sähköisesti luottohakemuksen jälkeen. Rengas- ja vannepaketeilla on yksittäisiä tuotteita pidempi toimitusaika johtuen asennustyöstä. Tuotteiden käyttö muuhun kuin normaaliin käyttötarkoitukseen tai normaalilla käyttötavalla poistaa vastuumme. Antamasi rekisterinumero ei Object Linking and Embedding kelvollinen Suomessa. Miksi tilata Laatuvanteelta?

Osta Nexen N’Fera SU1 kesärenkaat netistä – Rengasfi

Renkaat ja vanteet netistä helposti – Yli 30 vuoden kokemuksella. Nastat (autonrenkaat) myydään nastoitettuna eikä ensiasennusrenkaita huonompi kantokyky myydä tavallisina renkaina. Jos toimitus jostain syystä viivästyy, ilmoitamme siitä erikseen. Toimitusehdot 1. Resurs Bank yleiset ehdot