Nescafe Dolce Gusto Genio Plus

Tilava 0,8 L vesisäiliö on helppo täyttää ja säädettävän tippa-alustan ansiosta laitteessa voi käyttää erikokoisia kuppeja. Onko tämä vastaus hyödyllinen? OLE ensimmäinen tuotteen arvostelija. Jukolantie 1. Säädettävän tippa-alustan ansiosta laitteessa voi käyttää erikokoisia kuppeja.

Kahvikone De’Longhi Dolce Gusto ”GENIO S PLUS EDG 315.B”

Lastentarvikkeet Rattaat ja matkustustarvikkeet Turvaistuimet ja turvatuotteet Lastenhoitotarvikkeet Lasten kylpyhuonetuotteet. Lämpimästä hyvin kuumaan, voit säätää lämpötilan oikeaksi henkilökohtaisia mieltymyksiäsi ja kahvitilaisuutta varten kolmen eri lämpötila-asetuksen ansiosta, joita pystyy helposti muuttamaan vain napin hipaisulla. Leveys cm. Pori Mikkola. Nauti rohkeaa Ristrettoa, intensiivistä Espressoa, aromaattista lungoa ja täyteläistä Grandea, tai vaahtoavaa Cappuccinoa ja pehmeää Latte Macchiatoa, tai jopa kuumaa kaakaota, teetä ja kylmiä juomia.

nescafe dolce gusto genio plus

Tekniset tiedot

For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser. Olemme päivittäneet evästekäytäntömme. Nuottasaarentie 1. Kukkienhoito Kukkaruukut Mullat ja katteet Kasviravinteet. Usein kysytyt kysymykset.

tuf gaming vg35vq review

Kahvikone De’Longhi Dolce Gusto ”GENIO S PLUS EDG B” – Kahvikaveri

Viilarinkatu 3. Kategoriat ja tuotemerkit. Tekniset tiedot: Nescafe dolce gusto genio plus paine 15bar Intuitiivinen LED-valaistu käyttöpaneeli Juoman pituutta hallitaan mekaanisella valintapyörällä XL -toiminnolla jopa ml pitkä juoma Laite pysäyttää juoman valumisen automaattisesti valitun pituuden mukaan 4 lämpötila-asetusta: matala, keskilämmin, kuuma ja kylmä Espresso boost -toiminto lisää lyhyen kahvin vahvuutta Suoritusteho — W Vesisäiliön tilavuus 0,8L Kalkinpoiston merkkivalo Thermoblock -järjestelmä Mitat L x S x K x x mm. Tämän jälkeen laite on toiminut hyvin. Pihakasvit Puuvartiset taimet Perennat Kesäkukat Kukkasipulit. Tätä varten käytämme Google Analytics -alustaa.

DE’LONGHI EDGB DOLCE GUSTO GENIO S PLUS KAPSELIKEITIN

Nauti hyvästä kahvista kotonasi ja seuraavasta ostoskerrastasi! Sadevarusteet Kertakäyttösadetakit Sateenvarjot. Prismantie 1. Lempäälä Ideapark. Helsinki Kaari Kannelmäki.