Nastarenkaat 225 55r18

Uniroyal RainSport 5. Yli asennuskumppania Suomessa. Oma tilini. Tallenna muutokset. Tutustu renkaaseen. Hintakategoria Kaikki Premium merkit Laatu edullisten renkaiden Talousarvio tuotemerkkejä ja tuotteita Suosittelemme. Alun perin levitti Minerva renkaita saksalainen konserni Continental, nyt tuotetaan Minerva renkaita Euroopassa ja Aasiassa.

Hakutekijöillä 225/55 R18 löytyi 345 rengasta

Sillä suuntaavalla talvirenkaalla on veden ja lumen tehokkaammaksi poistamiseksi leveät ja syvät pitkittäisurat, nastarenkaat 225 55r18 parantavat myös hallittavuutta lumisilla ja jäisillä teillä ja pitoa sulavassa tai jauhemaisessa lumessa. Asennus – Kiristys. Valinnainen Merkki Kaikki. Tee käyttäjäarvio renkaistasi ja voita leffaliput kahdelle! C C 71dB.

nastarenkaat 225 55r18

Näytetään 1 rengas

Sopivat SUV-talvirenkaat. Renkaan koko 3. Tee käyttäjäarvio renkaistasi ja voita leffaliput kahdelle! C B 71dB. Tuntuma pidon rajalla on hallittu, minkä ansiosta kuljettaja voi luottaa täysin renkaan

samsung sdhc 64gb

Renkaat – Autonrenkaat

Continental tuotemerkki. Rengas takaa vakaan ja mukava nastarenkaat 225 55r18 myös suurella nopeudella, hyvän ohjattavuuden kuivalla tiellä, hyvän pidon märällä tai liukkaalla pinnalla ja tarjoaa pientä vierintävastusta ja erinomaisia tuloksia äärimmäisissä olosuhteissa. Star Performer UHP Hintakategoria Kaikki Premium merkit Laatu edullisten renkaiden Talousarvio tuotemerkkejä ja tuotteita Suositellut. C B 71dB. Se tarjoaa pitoa märällä, jäällä ja lumella, ja sen lukuisat pintamalli- ja sekoitusinnovaatiot takaavat tasapainoisen ja mukavan ajon katumaasturikuskeille. Valitse rengastyyppi Kesärenkaat 2 Talvirenkaat 5 Nastat (autonrenkaat) 3 Kitkarenkaat 2.

Minerva henkilöauton, maasturin nastarengas /55R18 Eco Stud SUV

Hintakategoria Kaikki Premium merkit Laatu edullisten renkaiden Talousarvio tuotemerkkejä ja tuotteita Suositellut. Minerva Eco-nastarenkaassa on ominaisuuksia, jotka ovat vaikuttaneet valmistajan hyvään maineeseen. Minerva on vuonna perustettu Belgian tavaramerkki. Pinnoitettu Uusi. Vannekoko Vannekoko.