Närpiö Suomen Kartalla

Närpiö Närpes vaakuna sijainti Närpiön kirkko. Nämä ovat muita kohteita, joista löydät paikkoja, jotka liittyvät Närpiö:. Närpiön murretta on muiden ruotsinpuhujien hankala ymmärtää. Närpiön kalkittu kivikirkko on peräisin luvulta. Myös maatalous, turkistarhaus ja kananmunantuotanto ovat huomattavia.

Närpiön kartta

Bird tower. Vuoden aluejaon mukaan Närpiössä on seuraavat Suomen evankelis-luterilaisen kirkon seurakunta:. Kaskö Gårdsloppis. Asukkaista yli 78 prosenttia on ruotsinkielisiä. Seudulle ovat ominaisia viehättävät kylät ja hyvinhoidetut, kauniit talot, avoimet viljelysmaisemat ja orangeriat. Näytä kartta sunnuntai.

närpiö suomen kartalla

Lisää paikka

Kaupungissa asuu noin 30 eri kansallisuutta. Suomalaisen Kirjallisuuden Seuran luvulla julkaisemaan karttaan Närpes käännettiin nimelle Nääräpää. Wikimedia Commons Wikimatkat. Kaupungin keskusta on modernius liikekeskus, jossa voit shoppailla kaikkea elintarvikkeista sisustustavaroihin ja vaatteisiin. Ja mitä tuo siitä paranisi, jos todeksi näytettäisiin, että esim. Tekijä daniel. Närpiössä ja Kaskisissa äänestettiin

valkoinen jopo

Närpiö | Visit Närpes

Etusivu Tietoja Wikipediasta Kaikki sivut Satunnainen artikkeli. Kunnassa kasvatetaan 60 prosenttia Suomen tomaateista ja 35 Närpes suomen kartalla kurkuista. Lähde: Tilastokeskus. Suomalaisen Kirjallisuuden Seuran luvulla julkaisemaan karttaan Närpes käännettiin nimelle Nääräpää. Kaikki nämä pienet wiat ja wirheet owat wähäpätöiset ylipäänsä, että niitä tuskin huomaamme mielihywältä, kun meillä nyt niin erinomaisen kelwollinen Suomen kartta on suomenkielellä. Seuraavassa kuvaajassa on esitetty kaupungin väestökehitys viiden vuoden välein vuodesta lähtien.

Närpiön kartta –

Närpiö on Suomen kaupunki, joka sijaitsee Pohjanmaan maakunnassa Länsi-Suomessa. Närpiön taajamaväestö jakautuu viiden eri taajaman kesken:. Ensimmäiset maininnat Närpiön suurpitäjästä ovat vuodelta Öjskogsparkenin museoalueella sijaitsee luvulta peräisin oleva maalaistalo, jossa sijaitsee apteekkimuseo ja maatalousmuseo. Närpiöstä tuli kaupunki 1. Kaivauksissa on löytynyt useita muinaisia paikkoja.