Naisten Ohut Ulkoilutakki

Kevytuntuvatakki sopii loistavasti välikausiin. Jos etsit lisää muoti-inspiraatiota, tutustu nyt naisten muoti -mallistoon kokonaisuudessaan. Pallas-sarja Hiker-sarja Ulkoiluvaatteet Juoksuvaatteet. Tilaa Halti World uutiskirje. Kohta Naisten DrymaxX Ulkoilutakki. Ilmainen — Google Playssa. U42 Golden Yellow P99 Black.

naisten Takit

Liittymällä asiakasklubiimme hyväksyt ehdot ja tietosuojakäytännön. Pallas-sarja Hiker-sarja Ulkoiluvaatteet Juoksuvaatteet. Kaikki Outlet-jalosteet. Takkien toimivat materiaalit, istuvat leikkaukset ja värikkäät värit innostavat lähtemään luontoon, laskettelemaan, hiihtämään ja retkelle. Ruudullinen takki nappikiinnityksellä.

naisten ohut ulkoilutakki

Elämää ulkona -klubi

Tämä takki on täydellinen valinta päivittäiseen käyttöön. Gianfranco Ferre Kevyt takki. Sulje menu. Naisten takkeja löytyy monessa eri pituudessa, mallissa ja materiaalissa, väreistä puhumattakaan. Me Stockmannilla olemme halunneet tehdä täydellisen takin löytymisestä sinulle mahdollisimman nopeaa ja vaivatonta.

unisport padel

Naisten takit ja liivit – Halti verkkokauppa

Urbanite Naisten Lite Treenianorakki. Hiihtäjä ja juoksija suosii hengittävää ja tuulenpitävää teknistä takkia. Voit myös halutessasi suodattaa naisten takkien valikoimaa jonkin tietyn tuotemerkin, koon, värin tai valmistusmateriaalin perusteella. GANT Villakangastakki. Artikkelit: Sulje Järjestä.

Naisten takit |

Mallistostamme löydät naisten takkeja ympärivuotiseen käyttöön kaikkeen ulkona liikkumiseen retkeilystä, hiihtoon ja lasketteluun. Tuotemerkki Tuotemerkki Tyhjennä 0. Pehmeä Onlyn takki isolla hupulla. Keitä me olemme. Urbaaniin kaupunkityyliin sopivia takkeja löytyy monien eri tuotemerkkien valikoimista ja niitä on saatavilla lukuisissa eri väreissä. Urbanite Naisten Lite Treenianorakki. Merinovilla-alusasut Kerrastosetit Tekniset alusasut.