Nahkakenkien Hoito Ennen Käyttöä

Käy Chesterissä ja Gabissa ensi kerran kuin olet kenkäostoksilla. Turun alueella paras suutari oli Skanssissa. Jalkineet kannattaa siis käsitellä huolellisesti suoja-aineella ennen ensimmäistä käyttöä. Älä osta hetken trendikkäintä kenkää. Ajan kanssa tämä kertyy patinaksi — useimmiten halutuksi ominaisuudeksi. Jokaiselle kengälle tulisi käyttää juuri kyseiselle kenkätyypille suositeltuja suoja- ja hoitoaineita.

Care of Carl – The Classics of Tomorrow

Creme Renovateur 75 ml Neutral. Kengät onkin kyllästettävä ennen ensimmäistä käyttöä ja sen jälkeen säännöllisesti, jotta ne kestävät pidempään. Mustalla vahalla pahastikin kuluneisiin mustiin nahkakenkiin voidaan saada väri takaisin. Sopiiko kenkä käyttötarkoitukseensa? Jos käytössä on mukava nappanahka, jossa ei OLE väriainetta, nahkakenkien hoito ennen käyttöä voidaan puhdistaa alkalittomalla saippualla ja tislatulla vedellä. Itsellä on pari merkkiä jotka olen todennut omaan jalkaan sopivaksi, ja yleensä tapaan ostaa aina saman mallin uudelleen kun edellinen kuluu loppuun muutaman vuoden välein. Taidepatinoitu nahka patina leather : Radikaalisti antikointia enemmän käsitelty jalkinenahka.

nahkakenkien hoito ennen käyttöä

Mitä huomioida laadukkaita kenkiä ostaessa?

Ennen varastointia kengät tulee puhdistaa huolellisesti ja kuivattaa kokonaan. Kenkäpussit suojaavat kenkiä talvi- tai kesäsäilytyksen aikana. Hyvään ja hoitavaan lopputulokseen ei usein tarvita kovin paljon kenkävoidetta. Niinpä yleiset, sivu- ja pituussuunnassa jousilla muokkautuvat lepolestit ovatkin käytännöllisin valinta. Kirkas kenkävaha sopii kaiken värisille nahkakengille. Miehen kenkäkaappi -sarja jatkuu!

msi gs43vr

Cleanipedia logo

Author: Ihme ituhippi. Ommelrakenteen hyöty on kestävyydessä — siinä missä liisterit ajan myötä pettävät, pitää mekaaninen liitos jalkineen koossa niin kauan kuin kuluminen ei tee peruuttamatonta tuhoa. Haljasnahkaista kenkää ei kannata lankata, sillä pinta muuttuu sileäksi lankkauskertojen jälkeen. Hoitotarvikkeisiin on niinikään syytä panostaa. Kommentoi julkaisua ensimmäisenä:. Kengät tulee suojata säännöllisesti mokan hoitoaineella.

Kenkien suojaaminen talvella – Softcare

Mikä olisi pehmittävä toimenpide. Kale by LyraThemes. Rolser Info. Tällöin on kuitenkin muistettava varoa liukkautta ensimmäisellä käyttökerralla! Huollon ohella eräs tärkeimmistä kenkiä ylläpitävistä toimenpiteistä on riittävä lepuuttaminen.