Myydään Dji

Ei kolhuja, uudenveroinen. Pirkanmaa Myydään. DJI Osmo Pocket kamera. Pyyntöäsi käsitellään. Halutessaan saa mukaan alkuperäisen pakkauksen ja pienestä lisähinnasta myös Huawei MediaPad T1 tabletin. Myydään dji Lisätiedot Ei lennättäminen oikein enään innosta niin nämäkin myyntiin.

Myydään DJI PHANTOM

Dji Phantom 1 p standard Lisätiedot Myydään laadukas täysin ehjä ja lentovalmis kuvausdrone. Myydään dji phantom 4 drone. Järjestä ilmoitukset: Uusin ensin Vanhin ensin Kallein ensin Halvin ensin. Kemin Lappi Myydään.

myydään dji

Dji phantom

Se on pieni, kompakti ja kevyt, mutta silti täynnä teknologiaa ja mahdollisuuksia. Dji Phantom 1. Löydä pieni auto Kompaktit ensiautot ja perheen kakkosautot. Todella vähän käytetty, kahdella akulla. Tilaa Mobiili. Rahtaus PKSlle ja lähiseuduille onnistuu veloituksetta. Dji Fpv.

makita drt50zjx5 18v

Myydään DJI PHANTOM –

Dji kuvauskopteri. Click OK to extend your time for an additional 0 minutes. Myydään dji paljon varaosia. Voin noutaa kauempaakin. DJI Mavic 2 Zoom. Suositut haut. Vetotapa Ketju Hihna Kardaani Ei tietoa.

Myydään dji –

Uutena takuuhuellettu vaihdettu kompassi ja sen jälkeen toiminut kuin ajatus. Halutessaan saa mukaan alkuperäisen pakkauksen ja hinnasta sovittaessa myös Huawei MediaPad T1 tabletin. Dji Goggles. DJI Phantom 3 4k drone. DJI Phantom 4.