Mylly Ravintolat

Kievari Olemme maaseutumatkailuyritys Savon sydämessä, Suonenjoella. Palvelut meillä ja lähiseudulla. Muita saman alan yrityksiä. Kokous- ja koulutustilaisuuksia on mahdollista järjestää tiloissamme. Lisäksi kaksi aittahuonetta kahdelle.

Please wait while your request is being verified…

Yhtiön toimitusjohtaja mylly ravintolat Erkki Enrico Meloni. Ravintolassa WLAN-yhteys sekä tavallisimmat kokousvälineet. Toimipaikan henkilöstöluokka 10—19 henkilöä Lähde: Fonecta-konserni. Myllykosken Kievari – tunnelmalliset tilaisuudet juhliisi. Juhlat ja konferenssit Järjestät tiloissamme unohtumattomat juhlat — häät, syntymäpäivät, lakkiaiset ja muut sukujuhlat. Puistoravintolassa on myös 40 paikkainen katettu ja lämmityksellä varustettu ”Myllyn Siipi” vaikkapa sadepäivien varalle, ryhmille tai hellepäivänä varjoa etsiville.

mylly ravintolat

Ravintola Myllyn Äijä

Pehtorin tuvassa on kaksi viihtyisää kammaria, pieni sali ja kabinetti, joista saadaan kokoustilat jopa 20 henkilölle. Lähistöltä löytyy paljon erilaisia ulkoilumahdollisuuksia : kalastus- ja metsästysretkiä, vuokrattavia veneitä, polkupyöriä ja kalastusvälineitä. Pitopalvelu Pitopalvelumme valmistaa ruokalajit tilaisuuksiisi ja toimittaa muunmuassa kakkuja tilauksesta. Ravintola Wanha Mylly sijaitsee luvulla rakennetussa Herttoniemen Kartanon pehtorin tuvassa. Yhtiön muut toimialat ovat kartano , pihviravintola , suomalainen ravintola , kortteliravintola , seurusteluravintola , kesäravintola , terassiravintola , à la carte -ravintola , ruokaravintola. Kievari Olemme maaseutumatkailuyritys Savon sydämessä, Suonenjoella.

sotka sängynpääty

Myllykosken Kievari – tunnelmalliset tilaisuudet juhliisi

Voimassa olevat rekisteröinnit Ennakkoperintärekisteri: 1. Tervetuloa Kievariin! Kievari Olemme maaseutumatkailuyritys Savon sydämessä, Suonenjoella. Muita saman alan yrityksiä. Tiedot perustuvat yhtiön viimeisimpään tilinpäätökseen vuodelta

Etusivu – Ravintola Myllyn Äijä

Jokikalastusta voi harrastaa omassa pihassamme Suonenjoesta. Se on osakeyhtiö, jonka kotipaikka on Helsinki , ja pääasiallinen toimiala Ravintola. Yksi iso mökki, jossa majoituskapasiteettia jopa 10 henkilölle. Se on toiminut A-oikeuksilla varustettuna ruoka- ja seurusteluravintolana yli neljäkymmentä vuotta, ja tänä päivänä sen omistaa Vinclar Oy. Muut käyttäjät katsoivat.