Musta Pitkä Neulemekko

Naiset Puvut Mekot. Haluatko varmasti poistaa tämän tuotteen ostoskoristasi? Tavaratalot ja aukioloajat Palvelut. Voit halutessasi uusia varauksen viiden minuutin sisällä, jolloin lisäämme varaukseesi 60 minuuttia lisäaikaa. Klassisen linjakas kotelomekko on monikäyttöinen mekko, sillä se sopii erinomaisesti niin arkeen kuin juhlaankin. Mannankylässä Puputossut.

Naisten puseromekot

Vain taivas on rajana! Naisellisia, lämpimiä ja helppoja stailata. Noisy may Nmemilia-mekko. Miia Halmesmaa Lush- silkkimekko rusettikauluksella, vihreäruutu. Mekot saavat käden käänteessä uuden ilmeen, kun niihin yhdistelee kauniita koruja, huiveja, sirot kengät tai vaikkapa tyylikkään trenssin. Kesäpäivien rientoihin on hyvä pukea ylle musta pitkä neulemekko maksimekko, mukava trikoomekko tai rento farkkumekko.

musta pitkä neulemekko

Neulemekot

Näin mekot eivät koskaan jää vaatekaapin perukoille pölyyntymään. Andiata Kitte-mekko. Suodata Sulje. Monikäyttöisyys on yksi mekkojen parhaista puolista. GANT Dahlia-mekko. Palmikkoneulemekko on tyylikäs työvaate, jolla pärjäät useita sesonkeja.

sähkön hinta tarjous helen

Naisten Mekot – Helposti netistä – Kekäle

Monikäyttöisyys valttina Mekot kääntävät katseita elämän kaikissa tilanteissa. Avokkaat ja korkokengät. Kodin ja kosmetiikan suosikit nyt Woltilla kotiin! Online Exclusive — vain verkosta. Neulemekko on helppo stailata eri tavoilla ja yhdistää kaikenlaisiin vaatteisiin. Kauniit mekot arkeen ja juhlaan Stockmannin laajasta mekkojen valikoimasta lödät sekä upeat musta pitkä neulemekko että vapaa-ajankäyttöön sopivat arkimekot. Andiata Kitte-mekko.

Naisten mekot netistä | Stockmann

Saat hetkessä muunneltua tyylisi uuteen uskoon asusteiden, korujen ja kenkien avulla. Minna Parikka All Ears silver glitter. Värit 5. Suosikkituotteita kategoriassa Muoti. Siirry maksamaan Uusi varaus. Puhtautta ja raikkautta henkivä valkoinen mekko on oiva valinta auringonpaisteisiin kesäpäiviin, kun taas punainen mekko toimii säväyttävänä katseenkääntäjänä juhlatilaisuudessa. Kuukausittain vaihtuvat edut Paljon lisäetuja MyStockmann-sovelluksessa Lisää etuja, kun saavutat uuden asiakastason Rekisteröidy asiakkaaksi.