Musta Lipasto Ellos

Helppo koota ja hieno lopputulos. P 90 cm. Kotiinkuljetus edellyttää, että asut ajokuntoisen tien varrella. Jalkojen korkeus 28 cm. Arvostelut Näytä 2 kritiikit. K 80 cm.

Ellos Piirongit

Kun tilauksesi on valmis toimitettavaksi, kuljettaja ottaa sinuun yhteyttä, jotta voit valita toimituspäivän ja -ajan. Tuotenumero: Lataa korkearesoluutioinen kuva Kokoamisohjeet. Tuotespesifikaatio Syvyys 40 cm. Pienemmät paketit voidaan toimittaa jakelupisteeseen tai suoraan kotiisi. Näet kassalla mitä toimitusvaihtoehtoja on tarjolla omalle osoitteellesi.

musta lipasto ellos

Arvostelut

Jalkojen korkeus 28 cm. Toimitusaika arkipäivää – Väri: Musta. Osta samanlaisia. Toimitetaan osina. Leveys 50 cm. Tarjoamme aina mahdollisuuden kotiinkuljetukseen.

terassikaluste sohva

Ellos : Piirongit – Koti |

Lipasto teollista tyyliä. Kokeile ensin ja maksa myöhemmin Maksa heti, siirrä maksua eteenpäin musta lipasto ellos jaksota maksut eriin Saa kaikki ostosi samalle kuukausilaskulle Elpy on Ellos Group AB:n tuotemerkki. Kritiikit Näytä 2 arvostelut. Kirjoita arvostelu. Lokeroiden painomitat 46×20 cm, syvyys 33 cm. Näet mitkä toimitustavat ovat tarjolla sinun tilauksellesi kassalla, kun olet ilmoittanut osoitteesi.

Paul-lipasto, Ellos

Tarjoamme aina mahdollisuuden kotiinkuljetukseen. Toimituskulu perustuu kunkin tilatun paketin yksilölliseen painoon. Kokeile ensin ja maksa myöhemmin Maksa heti, siirrä maksua eteenpäin tai jaksota maksut eriin Saa kaikki ostosi samalle kuukausilaskulle Elpy on Ellos Group AB:n tuotemerkki. Korkeus cm. Maksu Maksa 14 päivän kuluessa Ei laskutuslisää Ei laskutuslisää Kokeile ensin ja maksa myöhemmin Maksa heti, siirrä maksua eteenpäin tai jaksota maksut eriin Jaksota maksut eriin Maksa joustavasti erissä Maksa joustavasti omaan tahtiisi!