Muoto2 Pöytä

Monikäyttöistä hyllyä voi käyttää oikealle korkeudelle asennettuna yöpöytänä, keittiön yrttitasona, näppäränä laskutasona avaimille ja aurinkolaseille eteisessä tai kodin muissa tiloissa koriste-esineiden sekä esimerkiksi kaiuttimien esillepanossa. Valitse maksutavaksi Pilko maksut, saat 6 kk tai 12 kk täysin muoto2 pöytä ja korotonta maksuaikaa. Valmistaja tutuksi-juttusarjassa esittelemme valikoimastamme löytyviä valmistajia muoto2 pöytä tuoden tarinaa merkin takaa sekä muutamia suosikkituotteitamme kyseiseltä merkiltä esille nostaen. Tuotteen lisääminen ei onnistunut. Väri ei vaikuta hintaan. Artek B -ritiläpenkki. Ei tunnusta?

PRIMUS -ruokapöytä

Näistä muoto2 pöytä saimme idean pöydän kannelle. Kuvissa olevat mallipöydät ovat halkaisijaltaan cm. Uutta verkossa Tarjoukset Design Outlet. Jos tuote on asiakkaan toimesta menettänyt myyntiarvoaan, asiakas on velvollinen korvaamaan Spazio Oy:lle tuotteen myyntihinnan ja arvonalentumishinnan välisen erotuksen. Suunnittelijat: Kirsi Pasanen ja Mikko Kentta.

muoto2 pöytä

Nämä tuotteet saattavat kiinnostaa sinua

Primus -pöydän hinnat ja koot löytyvät saman painikkeen takaa. Pöydät Artek 81A -pöytä. Mallistosta löytyy kodin huonekaluja ja piensisustustuotteita. Spazio Oy ei vastaa viivästyksistä, joihin Spazio Oy ei OLE osallinen eikä itse pysty vaikuttamaan, kuten maahantuojan tai tehtaan tuotannollisista tai muista ongelmista, ongelmista postinkulussa tai muista vastaavista Spazio Oy:n vaikutuspiirin ulkopuolella olevista viivästyksen syistä. Pöydän ovat suunnitelleet Kirsi Pasanen ja Mikko Kentta.

tp link vr 300

VALMISTAJA TUTUKSI: MUOTO2 | Sisustusliike Spazio Oy

Muoto2 Primus pöytä musta. Matot Valaisimet Tekstiilituotteet Sisustustuotteet. Metsätammi, Musta. Kuvaaminen Lisätiedot Muoto2 on muotoilu- ja huonekalualan monipuolinen toimija Lahdesta. Tuotteen vahingoittuessa tai muoto2 pöytä Spazio Oy:lle palauttamisen yhteydessä on tuotteesta vastuussa asiakas.

Muoto2 Primus pöytä musta – Ruokapöydät – Nivalan Laatukaluste Oy

Artek 81A -pöytä. Jos asiakas haluaa palauttaa tuotteen, hänen tulee ottaa yhteyttä Spazio Oy:öön. Pöytä saatavilla mustilla tai valkoisilla metalliosilla. Laatukaluste Lasku Kun valitset maksutavaksi laskun, saat tilaamasi tuotteet ennen maksamista. Säästä toimituskulut!