Msa 200

Vieläkin tehokkaampi akkukäyttöinen moottorisaha mm. Tyokaluassa Tarjouksessa. Stihl laikkaleikkurit. Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivustollamme evästeitä. Tukeva laturi LED toimintavalolla ja integroidulla akun jäähdyttimellä. Tuloksena, terälevyn uraan valuva teräketjuöljy tarttuu pyörivään teräketjuun ilman hävikkiä. Äänenpaine dB Msa 200 6.

STIHL MSA 200 C-BQ

Kahden käden käyttö Ergonominen etukahva ja kätevä pehmustettu msa 200 tekevät työnteosta turvallista, mukavaa ja vähemmän rasittavaa. Tyokaluassa-elektroninen kauppa pidättää oikeuden olla julkaisematta arvostelua. Saatavuus – Loppu varastosta. Vapaavalintainen nimimerkki, jonka julkaisemme arvostelun yhteydessä. Stihl raivaussahat.

msa 200

Lisätiedot

Yhteystiedot Rekisteri- ja tietosuoja seloste Maksutavat ja toimitusehdot. Merkittävä painonalennus kasvatetulla leikkuuteholla. Moottorisahat veistokäyttöön. Aikuiset Imeväisikäiset Nuoriso. Kevät kampanjatuote! Tehokas akkumoottorisaha yleissahaksi polttopuiden tekoon ja puiden kaatoon akulla ja laturilla. Maksutavat ja toimitusehdot.

sony zv

STIHL MSA C-B AKKUSAHA 12″ + Akku ja Laturi – Ilpon Katiska Oy

Vahvuutemme on osaava henkilökunta, jolla on pitkä kokemus myymistämme tuotteista. Käyttöaika riippuu koneesta. Vieläkin tehokkaampi akkukäyttöinen moottorisaha mm. Pitkäikäinen ja pitkä käyttöaika. Tuotekoodi: Ääniteho dB A 6. Trimmaaminen ja raivaaminen.

Stihl MSA C-BQ Akkusaha ilman akkua ja laturia –

Vapaavalintainen nimimerkki, jonka julkaisemme arvostelun yhteydessä. Vaihteet LKM. Lähetämme etukupongin tiedot tähän osoitteeseen. Avoin ostos 30 päivän ajan. Koneet ja työkalut. Stihl ruohotrimmerit. Kahden käden käytettävyys Ergonomisesti muotoillut kahvat tekevät työstä mukavaa ja vähemmän rasittavampaa.