Motorola Moto G4

Moto G 4. Motorolan tie puhelinvalmistajana on ollut lyhyesti sanottuna mielenkiintoinen. Ominaisuudet Ominaisuudet Nopeampi puhelin. Käyttöjärjestelmä asennettu Android 6. Suorituskyky Videopuhelu Kyllä. Kosketusteknologia Multi-touch. Suoritin, näyttö ja muisti, jotka vastaavat tarpeitasi Elämä on nopeaa.

Motorola Moto G4

Zoomaus-ominaisuus Kyllä. Valmis lähetettäväksi 0. Salama LED. Jos uutta puhelinta on hommaamassa niin ainoa asia mitä kannattaa miettiä on se, että onko varaa laittaa euron verran Moto G4 Plussan hintaan lisää, koska sillä saa jo esim OnePlus 3 -puhelimen jossa motorola moto g4 ominaisuudet ovat jo sitten ihan eri planeetalta. Automaattinen tarkennus Kyllä.

motorola moto g4

Hinta- ja tuotetiedot

Puhelun kesto Kyllä. Muutaman vuoden jälkeen oli kuitenkin aika palata omille juurille, ja jatkossa Juhan kirjoitukset löytyvät täältä SuomiMobiilista. Pikselitiheys ppi. Itse sovellusvalikossa ainoa lisäys on Motorolan käyttämä Moto -sovellus. Wrong Input. Valmis lähetettäväksi 0. Etukameran tyyppi Yksi kamera.

vallila muru muki

Motorola Moto G4 – Tuotetiedot |

Soiton hallinta Puhelu odottaa Kyllä. Akkuvertailuja lukiessa tulee aina huomioida se, että verkon kuuluvuus on yksi suurimpia vaikuttajia itse akkukestoon, joten suoraan ei näitä tuloksia tule vertailla. Rakenne on kuitenkin todella jämäkkä, ja mitään motorola moto g4 ei laitteesta kuulu vaikka laitetta kuinka vääntelee. Puhelimen vasen sivu on täysin puhdas ja motorola moto g4 ei OLE ollenkaan nappeja, kaikki napit sijaitsevatkin laitteen oikeassa sivussa, josta siis löytyy virta ja äänenvoimakkuuden säädin. Yhteydenotot: [email protected]. Tulee kuitenkin muistaa, että laite on selkeästi tarkoitettu halvemman sarjan laitteeksi ja se näkyy myös muutamissa asioissa.

Motorola Moto G4 Plus 16 Gb – Musta – Lukitsematon | Back Market

Ehdottomasti kannattaa. Arvostelussa Moto G4 Plus — kova paketti pienellä hinnalla. Käyttöön on kuulunut paljon surffailua sekä erilaisten kommunikaatiosovellusten, kuten Whatsapp ja Slack käyttöä. Kaikkia tietoja voidaan muuttaa ilman erillistä ilmoitusta. Katsele tämänhetkisiä malleja Ominaisuudet Arvostelut Tekniset tiedot Lisävarusteet ja palvelut.