Motorola G200 Review

Jatkamalla tämän sivuston käyttöä annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Viestiketjun aloittaja Nightuser Aloituspäivä Tarkkuus on hyvä motorola g200 review ja mutta kirkkaus on vain kohtuullinen, sillä ulkokäytössä kirkkaus tuottaa haasteita. Alapuolella on muutamia kuvia, jotka ovat otettuna ultralaajakulmakameralla. Kamerasovelluksessa Motorola on pyrkinyt selvästi tekemään ulkoasusta modernin ja helposti saavutettavan.

Testissä Motorola Moto g200 5G

Käyttäjien motorola g200 review tyydyttävä tällä kertaa langattomiin kuulokkeisiin. Ultralaajakulmakameraan resoluution Motorola puolestaan on mielenkiintoisesti pudottanut sta 13 megapikseliin, mutta automaattitarkennus on kuitenkin pidetty mukana, minkä myötä ultralaajakulmakamera toimii myös puhelimen makrokamerana. Pääkamera, yötila. Vasemmassa kyljessä on erillinen Google Assistant -painike. Puhelimesta on myös vihreä Glacier Green -väriversio, jota ei kuitenkaan kaikilta jälleenmyyjiltä saa. Hinnat alkavat ,99 punnasta Isossa-Britanniassa. Mainos: Yli tuotteen hintavertailu ja hintaseuranta – katso Hinta.

motorola g200 review

Motorola Moto G200 -katsaus: suunnittelu ja näyttö

Suuri 6,8 tuuman näyttö antaa sinulle runsaasti tilaa työsi näkemiseen, puhumattakaan siitä, että se sopii erinomaisesti myös Netflixin katseluun työmatkalla. Motorola G -sarja pakkaa kunnollista tekniikkaa edullisiin laitteisiin, mikä osoittaa, että sinun ei tarvitse kuluttaa satoja ja satoja seuraavaan luuriisi. Moto-näytöllä on mahdollista saada näkyviin kellonaika, akun varaus, päivämäärä sekä sovellusilmoitukset, kun puhelimen näyttö on sammutettuna. Suuri akku tuntui testijakson aikana takaavan laitteelle mukavan käyttöajan, eikä akunkeston kanssa ollut ongelmia. Ne ovat melko luotettavia, kun olet oppinut jokaisen sellaisen!

stepperi prisma

Testissä Motorola Moto g 5G –

Graafisesti raskas Genshin Impact -peli asetti vakiona asetuksensa medium-tasolle ja pyöri kohtalaisen sulavasti. Hyvässä valaistuksessa Moto gn pääkamera tuottaa kohtalaista kuvanlaatua, mutta sillä on myös selvät ongelmansa. Motorola g200 review jatkuu mainoksen jälkeen. Tältä valmistajalta löytyy esimerkiksi Realme GT Neo 2. Moto Gssa on Android 11 -ohjelmisto.

Testissä Motorola Moto G – huippusuorituskyky ja paljon muuta – SuomiMobiili

Sinun on kirjauduttava sisään tai rekisteröidyttävä vastataksesi tähän. Moto G on varusteltuna kolmella takakameralla, joista tärkein on megapikselin pääkamera. Motorolakin pitää julkistustilaisuuden 4. Se on todella hyvännäköinen ja onnistuu pakkaamaan vaikuttavan suorituskyvyn, erinomaisen kameran ja erittäin pitkän akunkeston. Koosta menestys ei jää kiinni, Moto G on nimittäin valtavan iso. Lisäksi käytettävissä ovat erillinen pelitila ja simppeli teemamukautin, jolla esimerkiksi sovelluskuvakkeiden muotoa ja korostevärejä voi helposti vaihdella halutessaan. Myyntipakkaus on itsessään tummansininen ja sitä koristaa Motorolan logo sekä laitteen mallinimi.