Macbook Pro 2020 Apple M1

Katso hinnat 13 tuuman MacBook Pro. Katso kaikki syyt laittaa Mac töihin. Teksti on terävää ja selkeää ja laaja väriskaala tekee väreistä eloisammat. Aktivoi takuu lisäämällä tilaukselle tuotekoodi Sormenjälkeäsi käyttämällä voit vuokrata elokuvia, ostaa appeja tai käyttää esimerkiksi lukittuja dokumentteja tai järjestelmäasetuksia ilman, että sinun tarvitsee kirjoittaa salasanaasi uudelleen. Edistyksellinen ytiminen Neural Engine hyödyntää entistä tehokkaammin koneoppimista suosikkiapeissasi. Ja tuki 24 Gt yhteismuistille merkitsee sujuvaa moniajoa ja massiivisilla tiedostoilla työskentelyä.

MacBook Pro (13 tuumaa, M1, 2020) – Tekniset tiedot

Informaatioteknologia Kannettavat tietokoneet Komponentit Pöytäkoneet Tabletit ja tarvikkeet Tarvikkeet ja oheislaitteet Telekommunikaatio. Näin peleillä ja projekteilla on käytössään jopa kahdeksan erillistä ydintä. Uusi, macbook pro 2020 apple m1 M1-siru on mullistanut MacBook Pron suorituskyvyn. Apple MacBook Pro 13 M1 — mullistavaa suorituskykyä. M1 on enemmän kuin edistysaskel Macille: sen uskomaton suoritus­kyky, räätälöidyt teknologiat ja alan johtava energia­tehokkuus vievät Macin kokonaan uudelle tasolle. Jopa 5 kertaa nopeammat grafiikat. Jopa 2,8 kertaa parempi prosessorin suorituskyky kuin edellisessä sukupolvessa.

macbook pro 2020 apple m1

Hinta- ja tuotetiedot

Tuettuna saman­aikaisesti täysi natiivi­tarkkuus sisäisellä näytöllä miljoonissa väreissä ja:. Tarvikkeet ja oheislaitteet -osaston suosituimmat jalosteet alk. Kannattaa vinkata Hintaseurantaan liittymisestä myös suoraan kyseiselle kaupalle. Yritysten OmaElisa. Yhteydet Wifi: Langaton Kirkas LED-taustavalaistus tuottaa syvät mustat ja kirkkaat valkoiset, ja laajan P3-väriskaalan ansiosta vihreät ja punaiset näyttävät kylläisemmiltä kuin sRGB:ssä.

lego 21114

MacBook Pro (13 tuumaa, M1, ) – Tekniset tiedot (FI)

Se on Applen suosituin ammattitason kannettava. Nopeampi kuvaprosessointi 9. Huippunopea M1-siru määrittelee tehokkuuden uudelleen Jopa 20 tunnin akunkeston ansiosta virta ei lopu kesken Tyylikäs Retina-näyttö takaa terävät tekstit, kirkkaat valkoiset, tummat mustat ja erinomaisen resoluution Väri: Tähtiharmaa. Tyylikkäällä Retina-näytöllä kuvista tulee uudella tavalla yksityis­kohtaisia ja aidon­tuntuisia. Tiedätkö hyvän nettisivun, josta löytyy lisätietoja jostain Hintaseuranta. Esittely Lisätiedot Hintapuntari.

13 tuuman MacBook Pro – Apple (FI)

Jatka ostoksia. Ehdota kauppaa meille, niin pyrimme saamaan kaupan mukaan palveluun. Lue 3 tuotearvostelua Lue 3 tuotearvostelua. Hintaseuranta ei vastaa hintojen ja tuotetietojen oikeellisuudesta. Koneoppiminen ja Neural Engine Koneoppiminen nopeuttaa merkit­tävästi mm.