Macbook Pro 16 2020 I7

Tutustu myös usein kysyttyihin kysymyksiin. M1 Pro nostaa M1-arkki­tehtuurin huikean suoritus­kyvyn täysin uudelle tasolle ammatti­käyttäjiä varten. Siinä on 10 prosessori­ydintä, jopa 32 näytön­ohjain­ydintä ja ytiminen Neural Engine. Näytön runko. Affinity Designer. Väärä hinta tai virheellinen tuotetieto.

Hopeinen Omena

Dräger Alcotestalkometri. Ladataan hintagraafia. Vertaile kaikkia Mac-malleja. M1 Pron ja M1 Maxin tehokkaan Neural Enginen huima kone­oppiminen ja päivi­tetyt Massamedia Enginet ProRes-tuella takaavat, että ammattilaiset pystyvät asioihin, jotka eivät aiemmin olleet mahdollisia. Valitse koko.

macbook pro 16 2020 i7

Huippu­tehoa huippu­ammattilaisille.

Nopeampi moniytiminen vektoritehokkuus Kerro meille sivun osoite, niin linkitämme sen kyseisen tuotteen sivulle. Kuuden kaiuttimen ääni­järjestelmä. Uusi MacBook Pro on suunniteltu huolellisesti ympäristö huomioiden. Hurja suoritus­kyky ja mullistava akun­kesto — Applen sirujen tehokkuus lähentelee ihmettä.

lavazza crema e gusto review

Myydään Mac – Hopeinen Omena

Nopeampi julkaisusuorituskyky Adobe Adobe Photoshop. Tarvikkeet ja oheislaitteet -osaston suosituimmat tuotteet alk. Arvostelu Affinity Designer. Katso kaikki syyt laittaa Mac töihin.

Apple MacBook Pro 16 MVVJ2KS/A (Core i7 16 GB GB SSD 16″ OS X) kannettava tietokone

Yhteyden­pito on nyt tärkeämpää kuin koskaan. Nopeammat näytön­ohjaimen kiihdyttämät suodattimet ja toiminnot Kerro meille sivun osoite, niin linkitämme sen kyseisen tuotteen sivulle. Siinä on 10 prosessori­ydintä, jopa 32 näytön­ohjain­ydintä ja ytiminen Neural Engine. Avaa tämä sivu iPhonesi tai iPadisi Safarissa. Liitä HDMI-porttiin televisio tai näyttö. Keskustelualueen oikeudet Et voi kirjoittaa uusia viestejä Et voi vastata viestiketjuihin Et voi muokata omia viestejäsi Et voi poistaa omia viestejäsi Et voi lähettää liitetiedostoja.