Macbook Pro 15 M1

Ei tehoja ilman tehokkuutta. Laitteessa on kirkas Retina-näyttö True Tone -värisäädöllä ja P3-väriavaruudella. SSD-levystä saat tilaa tallentaa kaikki projektit, dokumentit, kuvat, musiikin, videot ja muut tiedostosi MacBook Prohon. Ne takaavat sinulle mullis­tavan suoritus­kyvyn ja loistavan macbook pro 15 m1. Yksi ja sama näppäimistö ja hiiri tai ohjauslevy toimivat nyt saumattomasti Macisi ja iPadisi välillä Universal Controlin Beta ansiosta.

Apple MacBook Pro Touch Bar 15´´ i7 2.7/16GB/512GB SSD Laptop

Jopa 64 Gt yhteismuistia. Suunni­teltu maa­palloa ajatellen. Applen sirujen tehokkuuden ansiosta tuuletinten ei tarvitse kytkeytyä lainkaan monia päivittäisiä tehtäviä hoitaessasi. Voit valita kaksi kertaa enemmän näytön­­ohjain­­ytimiä ja muisti­väylää kuin M1 Prossa, ja tehokkaam­pi Massamedia Engine voi toistaa jopa 5 striimiä 8K-videota. Koti ja sisustus.

macbook pro 15 m1

Tuotekuvaus Apple MacBook Pro Touch Bar 15´´ i7 2.6/16GB/256GB SSD Laptop

HDR-sisältö herää eloon kuvissa, videoissa ja peleissä: saat hienot huippu­valot, uskomatto­mat yksityis­kohdat varjoissa sekä kylläiset, toden­tun­tuiset värit. Huippu­tehoa huippu­ammattilaisille. Kunnian­himoisimmatkin projektit sujuvat vaivatta. M1 Max Järjettömämmän nopea. Jokainen näyttö kalib­roidaan tehtaalla, ja niissä on ammatti­tason referenssi­tilat HDR-värin­määritykseen, valo­kuvaukseen, graafiseen suunnit­teluun ja paino­tuotteiden valmistukseen. Juhlat ja sesonki. Valitse uusi MacBook Prosi.

ax88u ax11000

Apple MacBook Pro Touch Bar 15´´ i7 /16GB/GB SSD Laptop Harmaa| Techinn

Katso tähti­harmaa 16 tuuman MacBook Pro lisätyssä todelli­suudessa. Muttei virtaa Pieni siru. Ja toisin kuin muut kannettavat, MacBook Pro tarjoaa saman uskomat­toman suoritus­kyvyn riippumatta siitä onko se liitettynä virtalähteeseen. Urheilu ja ulkoilu. Valitse Valitse. Uudet voima­suhteet.

Apple MacBook Pro Touch Bar 15´´ i7 /16GB/GB SSD Laptop Hopeinen| Techinn

Tämän ansiosta M1 Pro ja M1 Max selviytyvät vaativista työn­­kuluista, jotka eivät aiemmin onnistuneet kannettavalla tieto­koneella, ja pystyvät samalla tarjoamaan uskomat­toman pitkän akun­keston. Näytön­ohjaimen suoritus­kyky. Hollanti Belgia nl Belgia fr Saksa. Yhteyden­pito on nyt tärkeämpää kuin koskaan. Soita