Macbook Mini 2020

M1 päästää MacOS Montereyn tehot irti. Niitä kannetaan joka paikkaan ja niitä käyttäessä kosketaan varsinaiseen laitteeseen. Lue Lisää. Siten nimenomaan lisätehoja grafiikkapuolelle kaipaaville ei OLE tarjota kuin yhtiön omaa integroitua näytönohjainta. Kaikkiaan graafinen suorituskyky kasvaa huimat metsäkuusi kertaa paremmaksi.

Apple Mac Mini M1 (2020) 512 Gt

Neural Engine M1-sirun ytiminen Neural Engine voi käsitellä jopa 11 biljoonaa lasku­toimitusta sekunnissa mahdollistaen työnkulut, joita et kuvitellut mahdollisiksi. Onkin mukava nähdä Applen antavan rakkautta yhtiön omalle oudolle pikkutietokoneelleen, joka pääsee esittelemään uutta M1-sirua. Vaikka saimme päivityksen muutama vuosi takaperin Mac minillasitä jouduttiin odottamaan neljä pitkää vuotta. Joissain tapauksissa ne saattavat tarjota jopa paremman suorituskyvyn kuin uusi M1-malli. Koneoppiminen automatisoi ja nopeuttaa merkittävästi esimerkiksi videoanalyysia, puheentunnistusta ja kuvaprosessointia. Sen voi siten helposti piilottaa näytön taakse ja macbook mini 2020.

macbook mini 2020

Pika-arvio

Lisää vain näppäimistö, hiiri tai ohjauslevy ja jopa kaksi näyttöä. Tehoa ilman kokoa. Tällaisia grafiikkatehoja ei Object Linking and Embedding Mac minissä ennen nähty. Taitava tekemään töitä. Vikkelämpi herätys. Mac mini on sen sijaan yksi pienimmistä tietokoneista tällä hetkellä, joten sille ei OLE juurikaan kilpailua. Lue Lisää.

johtojen piilotus lista

Apple Mac Mini M1 () Gt | DNA

Katso, miten M1 määrittelee nopeuden uudelleen. Ja anna sen ennennäkemättömän vauhdin ja tehojen viedä mukanaan. M1-sirun vuoksi edes muistia tai tallennustilaa ei voi korvata, joten tätä ei kannata ostaa päivitysaikeisiin. Minimaaliset mitat. Koneoppimisen kiihdyttimet Kaksi erillistä kone­oppimisen kiihdytintä on suunniteltu nopeaan matriisitulojen laskentaan, macbook mini 2020 ne voivat käsitellä jopa biljoona lasku­toimitusta sekunnissa. M1-sirulla muisti on kaiken lisäksi jaettua, joten sitä käyttävät suoritin ja näytönohjain samanaikaisesti.

Mac mini – Apple (FI)

Lisäksi jos jokin sovellus käyttää paljon muistia näytönohjaimen kautta, se saattaa näkyä prosessorin suorituskyvyssä. Ensinnäkään Mac minin tuntuma ja ulkonäkö ei merkitse lopulta niin paljoa kuin Applen kannettavien, sillä pöytäkoneena se on tarkoitus sijaita jossain huomaamattomassa paikassa pöydän takana. Sen kahdeksan tehokasta grafiikkaydintä varmistavat sujuvat, nopeat ja usko­mat­toman upeat grafiikat. Monin tavoin uusi malli tarjoaakin juuret sen, mitä siltä on aina halunnut: kompaktin ja näyttävän muotoilun, loistavat sisuskalut sekä kyvyn pyörittää vanhoja Intel-sovelluksia sekä uusia iOS-sovelluksia. Näin parannat mahdollisuuksiasi saada sen takaisin.