Macbook M1 16 Ram

Mikäli et OLE paikalla, voit noutaa tilauksesi saapumisilmoituksessa kerrotusta paikasta. MacBook Pro on ensimmäinen kannettava laatuaan, ja melkoisen pitelemätön pakkaus. Käsittelemme tietojasi tieto­suoja­selosteemme mukaisesti. Tarkat tuotetiedot Toimitustavat. Muita vaatimuksia ei hyväksytä. Se on tuntumaltaan samanlainen kuin ammattilaisten suosimat mekaaniset näppäimistöt. Tectorin verkkokauppa on avoin kaikille yrityksille, yhdistyksille ja yhteisöille Suomessa.

Apple MacBook Pro (2021) – M1 Pro 8C 14C GPU 14,2″ 16GB RAM 512GB SSD

Lisätietoja on osoitteessa apple. Jopa 21 tunnin akunkesto 4. Haku: Hakumenettely. Rekisteriseloste ja tietosuojakäytäntö. Voit perua luvan koska tahansa. Näytön­ohjaimen suoritus­kyky.

macbook m1 16 ram

Asiakaspalvelu

M1 Pro tai vieläkin nopeampi M1 Max lataavat ammattitason työnkulkuun huipputason tehot. Jopa 32 Gt yhteismuistia. Ostoskorisi on tyhjä. Yrityksillä ei Object Linking and Embedding vaihtaminen- eikä palautusoikeutta ellei siitä OLE erikseen sovittu kirjallisesti. Rekisteriseloste ja tietosuojakäytäntö. Pyrimme käsittelemään palautukset mahdollisimman pian, kun olemme vastaanottaneet tuotteen.

laserjet 400

14 tuuman MacBook Pro ja 16 tuuman MacBook Pro – Apple (FI)

Tuotteiden hinnat ovat voimassa toistaiseksi ja oikeus hintojen muutoksiin ilman eri ilmoitusta pidätetään. Voit siis avata 8K-videot hetkessä tai tallentaa satojatuhansia RAW-kuvia kerralla. Tectorin elektroninen kauppa on avoin kaikille yrityksille, yhdistyksille ja yhteisöille Suomessa. Nopeampi mallinnus Redshiftillä Mikäli näissä neuvotteluissa ei päästä yksimielisyyteen, niin myyjän ja tilaajan väliset macbook m1 16 ram ratkaistaan joko välimiesmenettelyssä tai myyjän kotipaikkakunnan alioikeudessa. Sen prosessori ja näytön­ohjain hyödyntävät samaa yhteis­muistia.

Jopa 32 Gt yhteis­muistia. Vakioituja malleja pyritään pitämään varastotuotteina ja toimitusajat ovat pääsääntöisesti lyhyempiä kuin muokatuilla kokoonpanoilla normaalisti. M1 Max. Mikäli tuotteen hinnassa on ilmeinen ja selvä hinnoitteluvirhe, joka asiakkaan olisi pitänyt huomata, on Tectorilla oikeus olla toimittamatta tuotetta kyseisellä hinnalla. Uusi MacBook Pro tarjoaa käänteentekevää suorituskykyä ammattikäyttäjille. Tutustu Mac-lisä­varusteisiin. Jopa 11x nopeampi koneoppiminen 3.