Macbook Air M1 Usb C

Lue tarkat maksutapojen kuvaukset ja maksuehdot täältä: Maksutavat ja -ehdot. Tällaisissa tapauksissa pyrimme varmistamaan, että toimitusten viivästykset pysyvät mahdollisimman pieninä. Applen M1-siru 8-ytiminen prosessori, jossa on 4 suorituskyky-ydintä ja 4 tehok­kuus­ydin­tä 7-ytiminen näytön­ohjain ytiminen Neural Engine. Tavaraa ei saa palauttaa ennen myyjän antamaa suostumusta ja palautusnumeroa. Mikäli päälaitteen mukana on otettu näytönsuojalasin tai muun lisätarvikkeen asennus, käyttöönottopalvelu tai muu asennuspalvelu, ei tilauksella OLE palautus- tai vaihto-oikeutta, koska tuotepaketti macbook air m1 Universal Serial Bus c avaamaan ja laite aktivoimaan ennen toimitusta.

MacBook Airin M1 tekniset tiedot

Tilaajalla ei Object Linking and Embedding oikeutta vaatia tämän johdosta vahingonkorvausta. Näppäimistö ja ohjauslevy. Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan ainoastaan Suomen alueelle. Pidätämme oikeuden tarkistaa tuotteiden hintoja, mikäli ne ovat olennaisesti muuttuneet. Nämä arviot ovat tukkurien ennusteita ja ne voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, saat sähköpostiisi automaattisen tilausvahvistuksen. Tilaajalla täytyy olla Suomessa toimitus- ja laskutusosoite.

macbook air m1 usb c

Apple Thunderbolt 3 (USB‑C)-Thunderbolt 2 -adapteri

Tuotevirhevastuu rajoittuu maksimissaan tuotteen kauppahintaan. Huomaathan, että asiakkaan toiveiden mukaisesti tehtaalta tilattavilla muokatuilla koneilla ei OLE peruutus-, vaihto- eikä palautusoikeutta. Tilauksen tekeminen edellyttää näiden hyväksymistä. Tilauksen tekeminen edellyttää näiden hyväksymistä. Tuotekorteissa ilmoitetut saatavuudet ovat arvioita ja mikäli tuote on väliaikaisesti loppu tai toimitusarvio poikkeaa merkittävästi ilmoitetusta, olemme yhteydessä asiakkaaseen tarkemmalla arviolla.

gum soft-picks xs

30W Universal Serial Bus-C Apple MacBook Air 13 M1 MGNA3Y/A Adapteri Laturi

Jos et saa tuotetta pitkään aikaan, ota meihin yhteyttä ajoissa. Tuotekortissa ilmoitetaan myös arvioitu toimitusaika, jos kyseessä on tilaustuote tai tuote on väliaikaisesti loppu. Vaihto- ja palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Jos tuotetta ei palauteta sen alkuperäisessä tuotepakkauksessa tai tuote ei OLE muuten myyntikelpoisessa kunnossa on Tectorilla oikeus olla palauttamatta asiakkaalle koko myyntihintaa. Macbook air m1 Universal Serial Bus c ja palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Kun olet tehnyt maksun, palaat verkkokauppaan. Näppäimistö ja ohjauslevy.

Adapterit ja kaapelit | Apple lisävarusteet | Tector

Tilaajalla ei Object Linking and Embedding oikeutta vaatia tämän johdosta vahingonkorvausta. Saat viestin kun paketti on noudettavissa automaatista tai noutopisteestä. Kuluttaja-asiakkailla on etämyynnissä Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Kiitos ymmärryksestäsi ja tuestanne. Tilaa uutiskirje Voit tilata uutiskirjeemme alla olevalla lomakkeella kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään.