M10 Xiaomi

Testijakson aikana puhelimen takaosaan syntyi vain pieni tietyssä valaistuksessa nähtävä hiusnaarmu eikä etuosassa ollut havaittavissa naarmuja. Xiaomi Mi 10 Lite 5G tänään myyntiin euron hinnalla — toistaiseksi edullisin 5G-älypuhelin Suomen markkinoilla 9. Muutamien testien perusteella erityisesti pääkameran videoiden laatu on hyvä ja riittävä varmasti m10 xiaomi käyttäjille, jotka eivät suuremmin videota puhelimella kuvaile. Lisäksi Xiaomi on ottanut muutamia askelia kohti perinteisempää M10 xiaomi, sillä mukana ovat nyt esimerkiksi sovellusvalikko sekä Androidin tuttu eleohjaus. Ja mikään muu merkkihän ei näin tee? Arvostelussa Honor Magic4 Pro: Honorin uuden aikakauden ensimmäinen huippupuhelin on teknisesti vakuuttava kokonaisuus. Eero Salminen.

Xiaomi Mi 10 5G 8GB RAM 256GB

Mi 10 Pron kamerakyvyistä myös makrokuvaus toimi varsin hyvin, joskin tältä osin tarkennus tuntui paremmin valtaoikeudet OnePlus 8 Prolla. Kyseessä on kelluvat ikkunat, eli yksinkertaisesti jokin sovellus voidaan avata muiden sovelluksien päälle kelluvaksi ikkunaksi, josta sitä voidaan käyttää kokonaisuudessaan. M10 xiaomi puhelin laitetaan jatkuvasti koville, eikä käyttö vastaa ollenkaan normaalia käyttöä. Yksi pieni pettymys videokuvauksessa oli se, ettei Xiaomi anna mahdollisuutta vaihtaa kameroiden välillä kesken kuvauksen, m10 xiaomi kamera täytyy valita ennen kuvausta. Akun pikalataus on yksi Mi 10 Pron kohokohdista. SIM-korttitelakkaan on mahdollista asettaa ainoastaan kaksi nano-SIM-korttia, sillä puhelin ei tue muistikorttia.

m10 xiaomi

Hinta- ja tuotetiedot

Pakkastestin perusteella Xiaomi on onnistunut suunnittelemaan myöskin Mi 10 Lite 5G -puhelimen toimivaksi Suomen kylminä talvina. Xiaomi luottaa puhelimessa luonnollisesti Googlen tuoreimpaan Android 10 -käyttöjärjestelmään, jossa on esiasennettuna lukuisia Googlen sovelluksia ja palveluita. Hyvä esimerkki on vaikka WhatsApp: jos saat viestin, niin silloin ilmoituksesta voidaan vetää alaspäin ja WhatsApp-sovellus aukeaa pieneen ikkunaan ja viestiin voidaan vastata helposti. Hajanaisesti lätkäisty allekkain nuo erinäkoiset kamerat ja salama. Testijakson aikana koin kelluvat ikkunat todella käteväksi, enkä edes osannut odottaa ominaisuuden toimivan niin hyvin. Ohjauskeskuksen ulkoasu tuo mieleen jokseenkin Applen iOS-käyttöliittymän, mutta mielestäni se ei OLE huono asia, sillä hyviä toteutuksia voi aina hieman jäljitellä. Kokonaisuudessaan Xiaomin oma kamerasovellus on ottanut ison harppauksen eteenpäin ja se on aina positiivinen asia.

dolmar raivaussaha kokemuksia

Xiaomi -Kuulokkeet Bluetooth TWS EARBUDS QCY-M10 Musta | Techinn

Eero Salminen. Alapuolella on muutamia kuvia, joita on otettu puhelimen pääkameralla. MIUI 12 on saanut myös paljon muita erittäin käteviä ominaisuuksia sekä pikavalintoja. Xiaomi Mi 10 Lite 5G tarjoaa hyviä m10 xiaomi eurolla. Elisan 5G-verkoissa Hämeenlinnassa puhelimella päästiin useasti yli Mbps latausnopeuksiin, m10 xiaomi kovin tarkkaan 5G-toimivuudesta on vaikea sanoa, sillä testit olivat vain yksittäisiä. Kyseessä on kelluvat ikkunat, eli yksinkertaisesti jokin sovellus voidaan avata muiden sovelluksien päälle kelluvaksi ikkunaksi, josta sitä voidaan käyttää kokonaisuudessaan.

Arvostelussa Xiaomi Mi 10 Pro: Erittäin kova haastaja 5G-huippupuhelinten kisaan |

Myös pelaamiseen Mi 10 Pro sopii hyvin tehojensa ja suuren näyttönsä ansiosta. Toki sivuille kaartuva näyttö on aina tasaista näyttöä herkempi virhekosketuksille esimerkiksi puristettaessa puhelinta tiukemmin kädessä. Päivän aikana puhelinta käytettiin pääasiassa muutamiin puheluihin, viestittelyyn, sosiaalisen median selaamiseen, kuvaamiseen sekä muutamien videoiden katseluun. Puhelin maksaa euroa ja värivaihtoehtoina ovat testissäkin käynyt harmaa Cosmic Gray, sininen Aurora Blue sekä valkoinen Dream White. Kamerasovellus on saanut uuden ulkoasun rinnalla myöskin laajemmat kustomointimahdollisuudet sekä monipuolisia uusia käyttötapoja. Xiaomi Mi 10 Lite 5G on varusteltuna perinteisellä 3,5 millimetrin kuulokeliittimellä, joka on varmasti monien mieleen edelleen. Myöskin kamera laukaisinääni on mahdollista vaihtaa neljästä erilaisesta äänivaihtoehdosta.