Lx1 Huawei P20 Lite

Tässä artikkelissa tulemme käymään Huawei P20 Liten tarkemmin läpi. Markus Lehtiniitty Julkaistu 7. Honor Nokia. Android Android 12 -päivitysseuranta: Näille puhelimille uutuuspäivitys on tulossa — katso listaus täältä! Muita FCC:ltä paljastuneita tietoja ovat Android 8. Näytön koko lienee siis noin 6 tuumaa.

Huawei P20 Lite näytön vaihtaminen tai akun vaihtaminen

Lisäksi sovelluksessa on monille hyödyllinen pro-kuvaustila, jossa on mahdollista säätää laajasti muun muassa ISO-arvoa, valotusaikaa, tarkennusta tai valkotasapainoa. Huolto Kuluttaja-asiakkaan huoltoon kirjaus Huollon seuranta Lähetä tarjouspyyntö Sopimusasiakkaan huoltoon kirjaus Liity sopimusasiakkaaksi Toimitusehdot. Tervetuloa kännykkälompakko. Lähetä laitteesi huoltoon täältä. Valitse malli. Teknisesti Huawei P20 Lite on kuin mikä tahansa Huawein yli euron puhelin.

lx1 huawei p20 lite

Sinä olet täällä

Show all from Microsoft ». Etukamera on Huawei P20 Litessä 16 megapikseliä, joka tuottaa mielestäni hyvää jälkeä. Vinkit Appsit. Huawei Ascend G Lovinäytön kanssa kuitenkin oppii elämään ja onneksi myös tästä puhelimesta löytyy mahdollisuus piilottaa lovi tekemällä lovea ympäröivät alueet mustiksi.

apple watch series 3 hintaseuranta

Näytönsuojat & puhelimenkuoret Huawei P20 Lite – kännykkä

Myymälät Helsinki Lahti Hämeenlinna. Alla on muutama kuva kamerasovelluksesta. Loveen Huawei on joutunut sijoittamaan LED-ilmoitusvalon, etukameran, lx1 huawei p20 lite käytettävän kuulokkeen sekä valoisuuden- ja etäisyydentunnistimen. Myyntipakkauksen sisällä on ensimmäisenä itse Huawei P20 Lite, jonka alapuolella ovat Universal Serial Bus-C-tyypin lataus- ja tiedonsiirtokaapeli, SIM-korttiluukun avaustyökalu, 3,5 millimetrin päällä varustellut nappikuulokkeet sekä pikalataukseen kykenevä laturi. Huawei P20 Liten etuosassa valtaa pitää isoveljien tapaisesti suurehko kosketusnäyttö, joka vie noin 80 prosenttia koko etualasta.

HUAWEI P20 lite käyttöohje, Usein kysyttyä ja Korjauspalvelut | HUAWEI Tuki Suomi

Puhelin tukee microSD-muistikortteja aina gigatavuun asti. Acer Iconia A3-A Siinä on nopea sormenjälkilukija, uusi Universal Serial Bus-C-tyypin liitäntä sekä 3,5 millimetrin kuulokeliitin. Kuten myös isovelimallissa, niin myöskään Huawei P20 Liten kohdalla EMUI 8 -käyttöliittymään ei OLE tehty mitään suuria muutoksia verrattuna aikaisemmin testattuihin Huawei-puhelimiin. Mikäli P20 Lite -laitteen kosketuspaneeli tai näyttö on halki, säröillä tai siitä puuttuu palanen, ei kosketusnäyttö tai LCD enää todennäköisesti toimi normaalisti.