Lugano Senkki

White Shower. Web Images. Casa Retro. Kaikkia tuotteita on kuitenkin saatavana tilauksesta, ja sisustuskonsulttimme auttavat sinua mielellään. Wood Bedroom. Ikea Pax Wardrobe. Modern Furniture.

Lugano-senkki

Klarnalla voit maksaa myös etänä, kysy lisätietoja myymälästäsi. Suunnittelija Morten Georgsen. Interior Styling. Finarten Akaatti-matto on muotoiluduo Juslin Maunulan käsialaa. Tilava Lugano-senkki sopii säilytyskalusteeksi mihin tilaan tai huoneeseen tahansa. Yrityksen nimessä oleminen Concept-sana lugano senkki, että mallistojen värit ja muodot on suunniteltu yhteensopiviksi niin, että tuotteista on aina mahdollista koota harmoninen kodinsisustus. Casa Retro.

lugano senkki

Tuotekuvaus

Sisustussuunnittelupalvelu Etsi myymälä. Retro Home. Tuotekuvaus BoConceptin Lugano-senkki on osa Lugano-mallistoa, joka tunnetaan käytännöllisyydestä, fiksuista yksityiskohdista ja puhtaasta estetiikasta. Jos sinulla on kysyttävää tuotteesta, ostoksesta, noudosta, toimituksesta tai mistä tahansa, asiakaspalvelutiimimme auttaa. Ilmainen sisustussuunnittelupalvelu. Evästevalinnat Käyttöehdot Sopimusehdot Rekisteriseloste Copyright © Vepsäläinen Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Valitse maksutavaksi Pilko maksut, saat 6 kk tai 12 kk täysin kulutonta ja korotonta maksuaikaa.

makia gaia

BoConcept Lugano-senkki tumma tammi | Vepsäläinen

Tiedot Ominaisuudet. BoConcept Modernia kalustemuotoilua. Turquoise Bathroom. Fatboy, Thierry Le Swinger-val Kaikkia tuotteita on kuitenkin saatavana lugano senkki, ja sisustuskonsulttimme auttavat sinua mielellään. Tuotekuvaus BoConceptin Lugano-senkki on osa Lugano-mallistoa, joka tunnetaan käytännöllisyydestä, fiksuista yksityiskohdista ja puhtaasta estetiikasta. Lähetä elektroninen posti.

BoConcept Lugano-senkki (ovhe) – Vepsäläine

Valmistellaan kustomointia Valmistellaan kustomointia Villapäällinen on kudottu käsin lampaan värjäämättömästä villasta ja rahin sisus pitää sisällään styrox-rakeita. Asiantunteva henkilöstömme toimittaa tuotteen kotiisi, kokoaa sen haluamaasi paikkaan ja vie pakkausmateriaalit pois mennessään. Sisustussuunnittelupalvelu Etsi myymälä. Ikea Chest Of Drawers.