Lowepro Nova 160 Aw Ii

Kirjaudu tai rekisteröidy käyttääksesi toivelistoja. Lue koko tuotekuvaus Lue vähemmän. Tavaratalot ja aukioloajat Palvelut. Asiakaspalvelu Oma tili. Hintakehitys Korkein hinta.

Lowepro Nova 160AW II, musta

Luo uusi toivelista Sulje. Nova AW II on kevyt sääsuojattu kameralaukku, johon kuitenkin mahtuu digitaalinen SLR-kamera ja siihen kiinnitetty mm objektiivi, lisäobjektiivia sekä salama ja muistikortteja. Lisää ostoskoriin. Materiaali on kestävää ja vettä ja likaa hylkivää joka kestää ajansaatossa pitkään. Laukkuun mahtuu järjestelmäkamera valovoimaisella linssillä sekä salama ja muistikortteja. Valitse ylempää Väri, jotta näet saatavuuden. Jalosteet on varattu sinulle 60 minuutiksi.

lowepro nova 160 aw ii

Lowepron ikoninen Nova 160 AW olkalaukku on nyt entistäkin parempi

Oma tili. Kodin ja kosmetiikan suosikit nyt Woltilla kotiin! Käytetty Sony. Tilaa uutiskirje. Risuja, ruusuja sekä kehitysehdotuksia otetaan mielellään vastaan. Kamerat Järjestelmäkamerat Aloittelijan järjestelmäkamerat.

alkometri dräger

Lowepro Nova AW II, musta –

Toimitus postiin tai noutopisteeseen. Nikon FX. Käytetyt MFT kamerat. Eväste on pieni tekstitiedosto, joka tallennetaan tilapäisesti käyttäjän kiintolevylle. Kehys 13x18cm. Enable or Disable Cookies. Arvostelu

Lowepro Nova AW II kameralaukku –

Auta kanssamme Ukrainan kriisin uhreja. Uusimmassa Nova-versiossa päivityksen ovat saaneet niin materiaali kuin viimeistelykin, pysyen silti uskollisena alkuperäisen toimivalle suunnittelulle. Akut ja laturit Canon. Laowa Canon. Poistatko tuotteen?