Lounas Turku Jokiranta

Hotellista löytyy myös monipuolinen ravintolatarjonta sekä uniikit, nykytekniikalla varustetut puitteet niin kokousten, juhlien kuin perhetilaisuuksienkin näyttämöksi. Bistro Ellissä viihtyvät alueen yritysten työntekijät ja asukkaat sekä Original Sokos Hotel Kupittaan hotellivieraat sulassa sovussa. Kellarin keittiö kutsuu nauttimaan herkullisia pihvejä sekä maittavia kalanliha- ja kasvisannoksia. Taco Nito. Lounas turku jokiranta muokkautuu luontevasti osaksi arkea ja juhlaa, lyhyen tai pitkän kaavan mukaan. Astu mukaan, nauti ja seilaa makujen upeaan maailmaan.

Löydä Turun parhaat lounaat läheltäsi. Listasimme kaikki lounaslistat Turussa.

Tunnelmallinen ravintola Grädda sijaitsee vuonna rakennetussa upeassa empiretyylisessä puutalossa, suurella puutarhatontilla Aurajoen itäisellä rannalla. Verkkokauppaan pääset tästä. Ostosten lomassa voit myös nauttia 20 ravintolan ja kahvilan herkuista. Ikoninen Hamburger Börs on palvellut vieraitaan Turun keskustassa Kauppatorin vierellä jo vuodesta Yhdelle, tai jaettavaksi kahdelle pienempään nälkään. Astu sisään keskieurooppalaiseen fiilikseen ja nosta malja kesälle! Lounas turku jokiranta sisään on kadonnut tuhansien miesten tulevaisuus rautaovien sulkeuduttua.

lounas turku jokiranta

lounas 13.6.-17.6.

Kesäkaudella ulkoterassialue sopii leppoisaan oleskeluun niin hotellivieraille kuin lähialueen asukkaille ja työntekijöille. Puistomaisessa pihapiirissä toimii myös kesäkahvila Cafe Kakola vuonna rakennetussa vankilanjohtajan talossa. Opiskelijana syöt edullisemmin. Lauantaisin kello tarjoiltava lounas on buffet-tyyppinen ja arkilounasta monipuolisempi. Svarte Rudolf on ympärivuotisesti toimiva tasokas ruokaravintola sekä onnistuneiden juhlien ja kokousten pitopaikka. Maista vaikka mehevää korvapuustia tai haukkaa runsas salaattiannos. Kotiruokalounas sisältää näiden lisäksi kaksi pääruokavaihtoehtoa.

koe mee

Etusivu – Ravintola Panini

Kokoa mieleisesi purilainen ja syö niin paljon kuin jaksat. Satama­kapakka Hunsvotti. Sähköposti: palaute rantakerttu. Jälkiruoka ja muut juomat, kuten luomumaito tai-piimä, veloitetaan erikseen. Menut elävät vahvasti sesongin mukaisesti, jotta ravintola voi tarjota vierailleen parhaan kokemuksen. Kesä, aurinko ja saaristo — onko olemassa parempaa yhdistelmää?

RantaKerttu – Aurajokirannan leppoisin kortteliravintola

Ainutlaatuista porukkaa, tule tutustumaan. Salosta löytyy monta vierailun arvoista paikkaa, joten kannattaa jäädä pidemmäksikin aikaa — tänne voi jäädä vaikka asumaan. Sesongin mukaan vaihtuva lista perustuu lähialueiden sekä -vesien raaka-aineisiin ja menua täydentää aina ajankohtainen viini- ja juomavalikoima. Tilaa uutiskirje Tilaa uutiskirje ja saat tiedon uusista tarjouksista ensimmäisenä! Olutkeidas keskellä Turkua. Hiillostettua Brändön kirjolohta, tillikermaviiliä ja salaattia L, G. Mangia bene, ridi spesso, ama molto.