Logitech Mouse Pro Wireless

Log in New customer? Pelihiiren langaton yhteys on hiottu vain yhden millisekunnin vasteaikaan, ja akun kesto on vähintään 48 tuntia, joten Logitech G Pro Wireless tarjoaa tarkan pelituntuman, eikä virta lopu kesken, vaikka pelisessio kestäisi koko päivän. Langaton PRO perustuu Logitechin yli 35 vuoden kokemukseen hiirten suunnittelussa, valmistamisessa ja testaamisessa. Pyydä tukea. MS Office Personal, toimisto-ohjelmisto. Apu ja tuki.

PRO Langaton Pelihiiri

Get straight to the game. Painomitat Korkeus : ,0 mm. Toimitusaika 2 – 7 päivää. Jätä takuuvaatimus. USB-kaapeli 1,8 mreceiver extension adapter, sivupainikkeet 2 vasemmalla, 2 oikeallapainikesuojat 2 x vasen, 2 x oikea. Käyttöehdot Palaute. Schaub Lorenz IC48, jääkaappi.

logitech mouse pro wireless

Tuotteen ominaisuudet

Your mouse settings remain consistent from home to stage. Akun kesto Oletusvalaistus : 48 tuntia Ei valaistusta : 60 tuntia. Odota hetki Halvin: Coolshop. Loading, please wait Pakkauksen sisältö. Hiiri on varustettu uusimmalla ykköspainiketekniikalla.

braun hc5090 en ucuz

Langattoman Logitech G PRO-pelihiiren League of Legends -versio

Halvin hinta ilman toimituskuluja. Avustustoiminta keskittyy heikoimmassa asemassa oleviin, kuten lapsiin. Ajankohtaisia tuoteryhmiä Mopot ja skootterit Puutarhakalusteet Uima-altaat ja vesilelut Piha ja puutarha Muut urheiluvälineet. Mitat Korkeus : ,0 mm. Toimitusaika 2 – 7 päivää. Kerro meille sivun osoite, niin linkitämme sen kyseisen tuotteen sivulle. Kerro, niin korjaamme asian.

Logitech Pro Wireless Gaming Mouse, halvin hinta 79€

Veikon Kone. HERO 25K kuluttaa myös 10 kertaa vähemmän virtaa verrattuna edeltäjiinsä, kuten PMWtunnistimeen, mikä mahdollistaa kevyemmän akun ja pidemmän akun keston. Ammattipelaajat pyrkivät jatkuvasti yhä suurempaan nopeuteen ja tarkkuuteen, joten Logitech G tekee samoin. Logitech G Pro Wireless sopii symmetrisen muotoilunsa ansiosta sekä vasen- että oikeakätisille pelaajille. Enää ei tarvitse asentaa erityisiä ohjelmistoja tai määrittää asetuksia uudelleen. HERO 25K kuluttaa myös 10 kertaa vähemmän virtaa verrattuna edeltäjiinsä, kuten PMWtunnistimeen, mikä mahdollistaa kevyemmän akun ja pidemmän akun keston. Tilaa Logitech G.