Logitech Mk470 Slim Combo

Toimitusaika päivää. Kirjoitus matalaprofiilisilla, saksimekaniikalla varustetuilla näppäimillä muistuttaa kannettavalla tietokoneella kirjoittamista. Matalaprofiilisilla näppäimillä kirjoitat samaan tapaan ja yhtä miellyttävästi kuin kannettavalla tietokoneella. OHUT Ohuen ohut, muoto edellä suunniteltu näppäimistön ja hiiren yhdistelmä, joka sopii täydellisesti tehokkaaseen ja hiljaiseen työskentelyyn ahtaimmissakin tiloissa. Hintakehitys Korkein hinta.

Langaton näppäimistön ja hiiren yhdistelmä MK470 Slim

Tyhjennä hakukenttä Hae. Huipputarkka optinen sensori Sensorin tarkkuus: dpi 3 painiketta Mekaaninen vierityspyörä Hiiren paristojen kesto: jopa 18 kuukautta Hiiren paristotyyppi: 1 x AA Näppäimistön käyttöetäisyys: 10 metriä Näppäimistön paristojen kesto: jopa 36 kuukautta Näppäimistön paristotyyppi: 2 x AAA Yhteys: Logitech Nano-vastaanotin ei Unifying Hiiren mitat K x L x S : 26,5 x 59 x mm Hiiren paino (fysiikka): g Logitech mk470 slim combo painomitat K x L x S : ,5 x ,9 x 21,3 mm Näppäimistön paino: g Myyntipakkauksen sisältö: Näppäimistö, hiiri, logitech mk470 slim combo x AAA paristo valmiiksi asennettuna1 x AA paristo valmiiksi asennettunaUSB-vastaanotin, käyttäjän dokumentaatio. Katso kaikki kaupat ja hinnat. Arvostele tuote ja jaa fiiliksesi Kirjoita arvostelu. Tarkista aina ennen tuotteen ostamista hinta, toimituskulut, toimitusaika sekä muut tiedot kaupan sivuilta.

logitech mk470 slim combo

Kuulokkeet ja kaiuttimet

Ehdota kauppaa meille, niin pyrimme saamaan kaupan mukaan palveluun. Toimitusaika ei tiedossa. Pakkauksen sisältö. Arvostelu Logitech MK Slim ominaisuudet: Yhteispohjoismainen näppäinasettelu – näppäimistöstä löytyy å,ö,ä-kirjaimet sekä iso Enter-näppäin. Viihde ja elektroniikka. Valitettavasti tämä sivu ei OLE luettavissa mobiililaitteilla.

škoda enyaq lisävarusteet

Logitech Slim Wireless Keyboard and Mouse Com.. halvin hinta 50€

Ehdota kauppaa meille, niin pyrimme saamaan kaupan mukaan palveluun. Toimitusaika 11 päivää. Logitech MK Slim -langaton näppäimistö ja hiiri, Grafiitti. Logitech MK Slim Combo hiiri ja näppäimistö valkoinen. Logitech mk470 slim combo hiiri on todella helppo kantaa – sen saa kätevästi läppärilaukkuun tai taskuun kuljetuksen ajaksi. Näppäimistön ja hiiren ohut profiili ja pelkistetty design ovat kuin kannanotto siistin ja siron työpöydän kokoonpanon puolesta. Yhdistelmä vaatii vain vähän tilaa, joten voit työskennellä ahtaissakin tiloissa ja pitää hiirtä mukavasti käden ulottuvilla.

Langaton näppäimistön ja hiiren yhdistelmä Logitech MK Slim

Kannattaa vinkata Hintaseurantaan liittymisestä myös suoraan kyseiselle kaupalle. Suomi Ohjeita. Hiljainen näppäimistö ja laboratoriotestatusti 90 prosenttia hiljaisempi hiiri Napsautusääni on yli 90 prosenttia hiljaisempi Logitech M -hiireen verrattuna. Muuta tila kuin tila pelkistetyksi, moderniksi ja hiirenhiljaiseksi langattomalla MK Slim -yhdistelmällä: se on ohuen ohut, pienikokoinen ja muoto edellä suunniteltu näppäimistön ja hiiren yhdistelmä, joka sopii täydellisesti tehokkaaseen työskentelyyn ahtaimmissakin tiloissa. Näppäimistön painomitat Korkeus : ,9 mm Leveys : ,5 mm Syvyys : 1,2 metrin pudotus Paino paristojen kanssa : g. Katso kaikki kuvat Xiaomi Mi Electric Scooter Essential -sähköpotkulauta.