Logitech Logitech G

Logitech G pro langaton pelihiiri. Hiiressä käytetään metallijousta erillisten oikean ja vasemman painikkeen näppäinlevyn jännittämiseen. Immerse valjastaa pilvilaskennan ja tekoälyn tehon tuottaakseen aidosti uppouttavia, käyttäjäkohtaisesti räätälöityjä äänikokemuksia. Ei korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta Nopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi 3 vuoden logitech logitech g puhelimiin ja tabletteihin liittymäasiakkaillemme. PRO-hiiri on pinnoitettu kestävyyden ja tartuttavuuden parantamiseksi.

Logitech G Pro Wireless, langaton pelihiiri

Edistyneimmät tekniikat ja suuren suorituskyvyn osat, jotka on suunniteltu yhteistyössä ammattipelaajien kanssa, tarjoavat voittamiseen vaadittavan tarkkuuden, nopeuden ja kestävyyden. Ajokatu Kerro meille sivun osoite, niin linkitämme sen kyseisen tuotteen sivulle. Voimatie 2. Tuloksena on yksi suosituimmista e-urheiluhiiristä.

logitech logitech g

Tuote-esittelyjärjestelmä

Hiiressä käytetään metallijousta erillisten oikean ja vasemman painikkeen näppäinlevyn jännittämiseen. Päivän tarjoukset. PRO-hiiri on pinnoitettu kestävyyden ja tartuttavuuden parantamiseksi. Click OK to extend your time for an additional 0 minutes. Ihonhoito Kasvojen puhdistus Päivä- ja yövoiteet Silmämeikin poistoaine Vartalovoiteet Muut ihonhoitotuotteet Aurinkosuojat ja itseruskettavat Silmänympärysvoiteet Seerumit ja kasvonaamiot. Tampere Linnainmaa.

harvia sauna care set

Langaton Logitech G PRO -pelihiiri e-urheilun ammattilaisille

Urheilu Kuntoilu- ja urheiluvälineet Pyöräily Kalastus ja telttailu. Tuotekohtaisille sivuille on liitetty linkkejä tuotteiden kotisivuille, millä pyritään parantamaan tuotetietoutta. Toimitusaika 2 – 7 päivää. Olet ostamassa digitaalista tuotetta. Veikon Kone. Uusimman sisäisen tukirakenteen ansiosta hiiri painaa vain hämmästyttävät 80 grammaa.

Logitech G pro langaton pelihiiri – Prisma verkkokauppa

Tuloksena jokainen napsautus on uskomattoman tarkka, Tiukka ja tasainen. Suunniteltu Shroudin kanssa. Universal Serial Bus-kaapeli 1,8 m , receiver extension adapter, sivupainikkeet 2 vasemmalla, 2 oikealla , painikesuojat 2 x vasen, 2 x oikea. Lisää toivelistalle. Kansankatu 8. Toimitusaika 5 päivää.