Logitech Gaming Headset Software

Näytä enemmän Näytä vähemmän. Tarkat toimituskulut näet valittuasi tilaukselle haluamasi maksu- ja toimitustavat. Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti Peruutusoikeus ja palautusehdot -kohdassa mainittuun osoitteeseen tai soittamalla yhteystiedoissa mainittuun puhelinnumeroon. Over-the-ear earcups on G Artemis Spectrum are designed to fit around most ears without applying pressure on soft logitech gaming headset software. Hearing your surroundings clearly can be the difference between victory and defeat. Ei korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta Nopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi 3 vuoden takuu puhelimiin ja tabletteihin liittymäasiakkaillemme.

LOGITECH G433 Gaming Headset – BLACK – EMEA

Programmable G-Keys Control at your fingertips Customize buttons using Logitech Gaming Software to enhance your gaming or massamedia experience. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Evästeiden ja vastaavien tekniikoiden käyttö MaxGaming MaxFPS AB käyttää evästeitä ja vastaavia tallennustekniikoita parhaan käyttökokemuksen mahdollistamiseksi. Ei tilattavissa. Tämä sivusto ei toimi ilman JavaScript-tukea. Tulostinvärit hakumenettely.

logitech gaming headset software

Pelaajalle

Voit valita kassalla käytössä olevista toimitustavoista sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon jonka yhteydessä tarkka toimituskulu on esitetty. Voitte käyttää myös tulostettavaa palautuslomakettamme, mutta sen käyttö ei OLE pakollista. Melua vaimentava mikrofoni Työnnä lisäkorvatyynyt, mikro-pop-suodattimella varustettu varsimikrofoni, molemmat johdot ja Universal Serial Bus-äänikortti kantokoteloon, niin voit pelata missä tahansa. Edistyksellistä äänenlaatua – Pro-G -kuuloke-elementit tuottavat timanttisia sulosointuja korvillesi Ammattilaistason langatonta tekniikkaa – toimii vakaasti, vaikka lähistöllä olisi useita muita langattomia laitteita Sopii pidempiin pelisessioihin – kevyet materiaalit ja jopa 15 tunnin akunkesto Väri: Musta. Answer calls, play music and communicate in-game without having to pause the game or take your eyes off the action.

cross aerobic

Logitech Powerplay | epichardware

Takuu Takuu 1 vuoden takuu. Tälle tuotteelle ei Object Linking and Embedding arvosteluja. Tyyppi: Langallinen kuulekomikrofoni – Melunvaimennus: Ei. Jalosteet Perkko ICT. Jos jokin asia jää epäselväksi, lähetä sähköpostia tukeen ennen tuotteen tilaamista. Sähköposti Tilaa. Kaksi pintamateriaalia : Valitse kova Gpinta tai pehmeä kangaspinta hiirimatolle.

Logitech G Wireless Gaming Headset | Telia

Jos jokin asia jää epäselväksi, lähetä sähköpostia tukeen ennen tuotteen tilaamista. Etsi kategorian sisältä. Tietokoneet – puhelimet – älylaitteet. Minun Telia. On aika päästää PC-tason suorituskyky kahleistaan. Näytä ostoskorin sisältö.