Logitech G923 Assetto Corsa

Keskusteluiden säännöt ja ohjeistukset. Jos taas Gn hinta asettuu ajan saatossa edeltäjiensä tapaan jopa alle euroon, on Logitech g923 assetto corsa jälleen oman hintaluokkansa selvä ykkönen. Kahden moottorin tuottama tärinäpalaute saa joka luisun ja tienpinnan muutoksen tuntumaan, ja teräskuulalaakerit tuovat painoa ja kestävyyttä. Gn PlayStation 4 -versiosta tuttu LED-kierrosvalo sekä pisteinen valintakiekko saapuu myös uuden mallin molempiin konsoliversioihin. Ongelma on edelleen olemassa, mutta raja tulee vastaan harvemmin, eikä meteli tai tärinä OLE yhtä voimakasta kuin aiemmilla malleilla. Säädä ohjauspyörän herkkyyttä, voimapalautteen tasoa ja painikkeiden mukautuksia PC-tietokoneelle tarkoitetulla tehokkaalla G HUB -peliohjelmistolla.

Logitechin rattiohjain ja polkimet tuovat reipasta ajotuntumaa autopeleihin, mutta hinta hirvittää

Ainoa miinus tulee nahkapäällysteen ompeleista ohjauspyörän sisäreunoilla. Ohjelmisto tunnistaa uusimmista peleistä suoraan ainoastaan Assetto Corsa: Competizionen, mutta profiilit voi luoda myös itse ja niitä voi säätää myös kesken pelin, ja yleensä tämä onnistuu ongelmitta. Logitechin rattien pahimmat kilpailijat ovat Thrustmasterin hihnavetoisella tärinäpalautuksella varustellut T RS- ja T RS -mallit. Noin euron hintaluokassa Thrustmasterin T RS:n kolmipolkimisen GT-paketin logitech g923 assetto corsa hinta noin euroa on kova vaihtoehto. Lieriöhammaspyörästö, joka on mallinnettu autojen vaihteistojen mukaan, takaa sulavan ja hiljaisen ohjauksen monien erityyppisten tärinäpalautteiden kautta. Jätä takuuvaatimus. Loppuvuodesta ilmestyviä Playstation 5- ja Xbox Series-konsoleita tukevat uutuusmallit eivät merkittävästi poikkea edeltäjästään, mutta joitakin uusia ominaisuuksia on tuotu.

logitech g923 assetto corsa

Kilpasimulaattorivälineet

Jarrupolkimen tuntuma on sen sijaan kehittynyt ja korostuu entistä enemmän. Testissä olevan Logitechin kanssa lähempi vertailukohta on kuitenkin T RS, jonka GT-paketin myyntihinta on lähempänä euroa. Molempien versioiden suositushinta on euroa. Erilaisten telineiden ja ajopenkkien omistajille ratin samankaltaisuus on helpotus ja ruuvattavat kiinnitykset ovat täysin samat kuin G, G ja Gmalleissa. G ulkoasu on ammattimainen: siinä on käytetty uusia värejä, ensiluokkaista harjattua metallia, aitoa autoa muistuttavia nahkaompeleita ja kiillotettuja polkimia. Oletko valmiina kilpailuun?

la roche posay eau thermale

Logitech – Videopelit ja -konsolit – Ilmainen toimitus

Tekniset tiedot. Voit luoda useita mukautettuja profiileja mihin tahansa peliin ja sovellukseen. Simulaatiopelien ystävillä on tosin syytä juhlaa, sillä tärinäpalaute luo entistä paremman tuntuman ajokokemukseen ja voi johtaa siten paljon nopeampiin kierrosaikoihin. Logitechin Glla voi kokea huolellisesti suunnitellun tärinäpalautteen mielekkyyden samalla, kun mukaansatempaava ajosimulaatio herää eloon yksityiskohdissa. Logitechin rattaisiin pohjautuva tärinäpalaute on edelleen hintaluokassaan toimiva ratkaisu. Kaasussa on logitech g923 assetto corsa painallusmatkaa tarkkaan säätöön, ja se on hintaluokassaan ihan pätevä poljin.

Tekniikan Maailma

We pride ourselves on our independence and our rigorous review-testing process, offering up long-term attention to the products we review and making sure our reviews are constantly updated and maintained – regardless of when a device was released, if you can still buy it, it’s on our radar. G Hub antaa luoda eri peliprofiileja, määrittää TrueForce -palautteen, kääntösäteen, painikkeet ja polkimien herkkyyden. Katso kattava luettelo tuetuista peleistä osoitteesta logitechg. Some have reported this setting can change on its own when Steam client updates. Black PS4: Black Xbox: