Logitech G502 Driver Windows 10

Se pitää laiteohjelmiston automaattisesti ajan tasalla. Laitteesi näkyvät näytöllä kuvina, joten niiden löytäminen, vaihtaminen ja asetusten muokkaaminen sujuvat hetkessä. Mukauta taajuuskorjain- ja tilaääniasetuksia eri peliprofiileihin. Joka tapauksessa toivomme, että kaikki yllä olevat tiedot ovat hyödyllisiä sinulle. Flow tekee myös tietokoneiden välisestä tekstien, kuvien ja tiedostojen siirtämisestä vaivatonta — kopioi yhdellä tietokoneella ja liitä toiseen tietokoneeseen. Pelaa täysillä. Tuetut näppäimistöt.

Lataa Logitech Options -mukautusohjelmisto

Hiiren oikean tai vasemman painikkeen ongelmat voivat johtua useista syistä, kuten yhteensopimattomista ohjaimista, laitteisto-ongelmista tai vioittuneista järjestelmätiedostoista. Ota näppäimistösi käyttöön makrovalmiilla G-näppäimillä, muokkaa yksittäisiä näppäimiä, määritä moninäppäinsidoksia tai luo mutkikkaita makroja. Mukauta taajuuskorjain- ja tilaääniasetuksia eri peliprofiileihin. G HUB -vinkkejä ja -niksejä. Rekisteröi tuote. Muut ominaisuudet Sisäinen muisti : Jopa 5 profiilia laiteohjelmiston versio

logitech g502 driver windows 10

Uusia viestejä

DPI:n viritys (tietotekniikka) lennosta. Päivitetty kesäkuu : Älä enää saa virheilmoituksia ja hidasta järjestelmääsi optimointityökalumme avulla. Järjestelmävaatimukset Windows 10 ja uudemmat Mac OS X Tiedät, milloin paristo on loppumassa ja milloin on aika ladata akku — ei enää ikäviä yllätyksiä. Jos Logitech G Hero Right tai Left Click ei pidä painettuna tai toimi, ongelma saattaa johtua vioittuneesta ensisijaisesta käyttäjätilistä. Optionsin parhaat ominaisuudet sekä helppokäyttöinen uudistettu käyttöliittymä — maksutta.

kastehelmi jalallinen kakkuvati

Suorituskykyinen Logitech G HERO -pelihiiri

Tietokoneisiin, puhelimiin ja tabletteihin. Rakenna, kyyristy, taistele, parane Palauta salasanasi. Jos sinulla on edelleen ongelmia Logitech G Heron oikean tai vasemman napsautuspainikkeen kanssa, sinun on päivitettävä hiiren ohjain. G HUB -vinkkejä ja -niksejä.

Logitech G Hubin latautumattomuuden ratkaiseminen Windows PC:ssä – Windows Bulletin -oppaat

Jos sinulla on kysyttävää tai palautetta, jätä kommentti kommenttikenttään. Laajennettujen näppäintoimintojen avulla Logitechin näppäimistöt voidaan määrittää toimimaan juuret halutulla tavalla. Laitteesi näkyvät näytöllä kuvina, joten niiden löytäminen, vaihtaminen ja asetusten muokkaaminen sujuvat hetkessä. Hallitse mediatoimintoja, panorointia, zoomaamista ja kiertoa. MK Performance Langattoman näppäimistön ja hiiren yhdistelmä.