Logitech F310 Review Reddit

On tuo itsellä pysynyt nyt pari kk ja vaikuttaa laadukkaalta. Itse adapteri ei toiminut missään Universal Serial Bus portissa ja tuli vain virheilmoitusta laitehallintaan. Etsi vain otsikoista. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding. Ohjain on varustettu tärinämoottoreilla ja 3,5 millimetrin kuulokeliitännällä.

Mikä peliohjain PC:lle?

Voihan se olla et tostaki on tullu vielä uudempia versioita tässä viimevuosina ni noi muutaman vuoden ikäiset yksilöt on myyty jo loppuun jne. Osta ihmeessä talteen, paras all-round ohjain tällähetkellä PC:lle. Muistaakseni sen donglen kanssa pitää toimia niin että kytkee ohjaimen ensin johdolla koneeseen, sitten pitäisi toimia jatkossa automaattisesti. Ohjain toimii hienosti ja napit takana logitech f310 review reddit hyvälle käyttää. Kait se on viimeisiä kappaleita mitä niillä on enää varastossa tms.

logitech f310 review reddit

Tuolta ottaa tuon KenG10 postaamat ajurit. Tällöin tosin emuloidaan xbox-ohjainta, joten peleissä näkyy xboxin namiskat. Etsi Tarkennettu haku…. Jäsenet Paikalla nyt Uudet profiiliviestit Etsi profiiliviestejä. Uusimmat viestit.

avomaankurkku säilöntä valkosipuli

Mikä peliohjain PC:lle? | Page 4 | TechBBS

Viimeisin: Mengele Arkel 5 minuuttia sitten. Good sanoi:. Uutiskatsaukset io-tech toivottaa rauhallista juhannusta ! Olipahan urakka saada se toimimaan. Netistä etsimällä löytyy keskustelua tuosta ongelmasta ja löytyi toimiva ajuri. Keskustelua Putinin Venäjästä Viimeisin: Seagle 5 minuuttia sitten. Nimenomaan PC:n käytössä tosiaan.

For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding. Viimeisin: Mengele Arkel 5 minuuttia sitten. Pikanavigaatio Ajankohtaista io-tech. Hades on Steam Defy the god of the dead as you hack and slash out of the Underworld in this rogue-like dungeon crawler from the creators of Bastion, Transistor, and Pyre. Kokeillaanpa tuota, tosin USB:lla varmaan toistaiseksi hakkailen tota, on pitkää piuhaa ja jatkopiuhaa ja kone on 50cm päässä pelituolista. Tosin en Object Linking and Embedding tuota viimeisintä win päivitystä asentanut vielä.