Logitech 960 Amazon

Siirry tilaamaan. Full HD -web-kamera automaattisella tarkennuksella ja valaistuksen korjauksella Dynaamisen taustan korvaus -ominaisuuden avulla lisäät omia live-kuvia pelivideoihisi Säädettävä pöytäkolmijalka Väri: Harmaa. Katso valmistajan ilmoittamat tuotetiedot alla olevasta painikkeesta Katso lisätiedot tästä. Näytä pelisi täysteräväpiirtolähetyksenä integroidulla taustan korvaamisella Personifyn tekniikallaluotettavalla pätkimättömällä äänellä, automaattitarkennuksella ja 78 logitech 960 amazon kuva-alalla. Tilaa uutiskirje Tilaa ilmainen uutiskirjeemme! Tuotekoodi: EAN: Takuu: 2 vuotta. Lähettämällä arvostelusi hyväksyt nämä ehdot.

LOGITECH PC Headset 960 Universal Serial Bus – Kuuloke

Full HD -web-kamera automaattisella tarkennuksella ja valaistuksen korjauksella Dynaamisen taustan korvaus -ominaisuuden avulla lisäät omia live-kuvia pelivideoihisi Säädettävä pöytäkolmijalka Väri: Harmaa. Objektiivin molemmilla puolilla olevat mikrofonit tallentavat luonnollista ääntä. Arvostele tuote, niin saat etukupongin! Tuloksena on selkeät äänet jokaisessa videossasi. Emme vastaa virheellisistä tiedoista.

logitech 960 amazon

Logitech C920 -web-kamera

Kuulokkeet ja headset kuulokkeet. Taustan korvaus -ominaisuus toimii vain Windows 7 -käyttöjärjestelmällä tai uudemmalla. Näytä pelisi täysteräväpiirtolähetyksenä integroidulla taustan korvaamisella Personifyn tekniikalla , luotettavalla pätkimättömällä äänellä, automaattitarkennuksella ja 78 asteen kuva-alalla. Minun Telia. Kaapelit ja adapterit. Logitech C Pro Stream -web-kamera Vakavasti otettaville suoratoistajille suunniteltu Logitech C Pro Stream -web-kameran huippulaadukas yhteys on taattu joka kerta kun teet live-lähetyksiä esimerkiksi Twitchissä ja YouTubessa.

20mm 1.8 g sony

Logitech C Pro Stream WebcamUSB | Telia

Näppäimistöt ja hiiri. Tuloksena on selkeät äänet jokaisessa videossasi. Emme vastaa virheellisistä tiedoista. Logitech C Pro Stream -web-kamera Tuotteen saatavuus myymälöissä Myymälä.

Logitech HD Pro Webam C WER | Telia

Logitech C Pro Stream -web-kamerassa on teräväpiirtoinen automaattinen tarkennus ja valaistuksen korjaus, minkä ansiosta video mukautuu hämärään tilaan, vilkkuviin valoihin ja moniin tietokoneen näyttöihin ja tuotat koko ajan teräväpiirtokuvaa. Kysy lisää tuotteesta. Tätä tuotetta ei voi ostaa verkkokaupasta. Klikkaa kuvaa suurentaaksesi. Emme vastaa virheellisistä tiedoista. Näppäimistöt ja hiiret.