Linglong Greenmax All Season Kokemuksia

Käytämme evästeitä, jotta sivustomme toimii parhaalla mahdollisella tavalla. Toimitus ja asennus. Post Mon Nov 30, am masaf1 wrote: Linglongit linglong greenmax all season kokemuksia ajettuun W D mersuun alle, niin rupes renkaat vinkumaan kuivalla asfaltilla paikaltaan kiihdyttäessä 😀 Mikään sudittelupelihän toi ei tunnetusti OLE hurjilla tehoillaan Käyttöajaksi ajattelin samaa kuin aiemmillakin kesärenkailla. Parilla työkaverilla on ollut hyvät kokemukset niin uskalsin minäkin alle laittaa. Olin kyllä huomaavinani, että polttoaineen kuluttaminen olisi noussut pari desiä per satanen. Ja kyllä, heikkopitoinen rengas, oli se sitten sellaiseksi kulutettu tai sellaiseksi tehty uusi, on valinta.

Linglong GREEN-Max All Season

Post Thu Jul 23, pm. Kyllä – Mielipiteen antanut Markku P ostopäivä Atro Uudenkarhea Viestejä: Se miten puhuit mulle lähtiessäsi antoi toivoa. JavaScript is disabled. Voit käydä vaihtamassa renkaasi silloin, kun itse haluat.

linglong greenmax all season kokemuksia

Keskustele vapaasti aiheesta kuin aiheesta

BMW Ferrari Jaguar. Oma tilini. Post Tue May 12, pm Olikos se tämä rengas joka myöhemmin tehdyssä testissä reputti ihan tyystin? First Edellinen 5 of 52 Siirry sivulle. Kevättalvella lähtee tilaukseen. Jää aikaa turhuuksiin, muttei se OLE mikään perustelu sille, että pitäisi lähteä rengasliikkeisiin aikaani viettämään, taikka renkaanvaihtosavottaan tarpeettomasti.

50 nanocell lg

Linglong GreenMax CrossWeather AS – Pohjoismainen kesärengas! –

CC:t on veltot, erityisesti kaistalle paluussa huomaa ja pelottaa. Pirellit oli itelläni Alfan alla, ja ne oli aivan jäätävän äänekkäät. Viimeksi muokattu: Kerran huomasin, kun ohittaessa oli jotain lasissa pohjoisen maantiellä ja kummun heikentämän näkyvyyden takia tajusin ohituksen virhearvioksi ja palasin normaalia äkäisemmin omalle kaistalle. Muistan kuulleeni, että renkaan rungossa olisi käytetty jotain teräspunosta tms, mistä johtuisi kulmikas käytös.

Linglong GREEN-Max All Season

Vaan ne olisi kesärenkaita jolla saataisiin apua kevään ja syksyn vaihtelevien kelien ongelmiin. Rozor sanoi:. Sivuja: [ 1 ] 2 [Seuraava] Siirry ylös. Leveys Kaikki. Ja ainoastaan CC:t veltoksi, en muita.