Lierihatun Ohje

Tyyli ja kauneus. Saaristolaisminä Nallekin pyöräilee Vanhaa ja uutta, vaaleanpunaistakin Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Lierihatun ohje ratkoin lierin reunasta saumaa auki sen verran, että pystyin ujuttamaan rautalangan lierin ulkokehälle. Korkeuden mittaamisen jälkeen mitataan pään ympärysmitta.

Hatuttaako?

Lopputulos ei toki OLE kovinkaan omaperäinen, mutta ei kai aina tarvitsekaan olla. Kiitos niistä, sillä aion ommella näitä useammalle lastenlapselle. Otavamedia-tilin tunnuksilla voit käyttää kaikkia Otavamedian digipalveluita sekä tarkastella yhteys- ja tilaustietojasi Otavamedia. Kun samoihin aikoihin olin luvannut itse tehdä niille lierihatun ohje pienelle neidille hellehatut ja nettipalstalla ystäväni fudge kaavaa kaipaili, laitan nyt vaihe vaiheelta kuvat kaavan suunnittelusta ja hatun valmistumisesta. Itse tein tähän lierihatun ohje sentin lierin. Kaksi vuotta sitten Haastoin itseni kunnon äiti-kisaan Ego tein sen!

lierihatun ohje

Päävalikko

Tämän kesäisen puseron ompelet ilman kaavoja, ja se sopii käytettäväksi vielä raskauden jälkeenkin. Kuinka lierihattu ommellaan? Voit lukea Otavamedian tietosuojasta täältä. Elleivät kankaat OLE tukevia, voi toiseen tai vaikka molempiin lierin kankaisiin silittää etukäteen tukikankaan, joka tietenkin leikataan ilman saumanvaroja. Näin ompelet vauvanvaatteita, joita on ilo käyttää Continue Reading. Hokkusta Pokkusta Simsalabim Ablakadabla Ensimmäinen kutsu syntymäpäiville Ja vielä se, jota eniten oltaisiin tarvittu Koko: Päänympärys 58 cm.

covo naulakko

Lierihatun kaava | Sewing patterns, Crochet hats, Sewing

Kirjautumiseen tarvitset henkilökohtaisen Otavamedia-tilin, jonka tunnuksilla pääset kirjautumaan palveluun. Viisi vinkkiä, joiden avulla onnistut ompelemaan farkkukangasta. Jos olet jo luonut Otavamedia-tilin, kirjaudu tästä palveluun: Sähköpostiosoite. Osaisitko auttaa, kiitos! Ostoskori on tyhjä. Lue Kodin Kuvalehti laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin. Kaivoin jopa ihastuttavan vanhoja kuvia lierihatun ohje sekä itselle, että toki myös teille.

Hellehattu – Nappi & Neppari

Heti tärppäsi! Mitataan hatun haluttu korkeus päälaelta ohimolle. Ihana päivä eli väsynyt mutta onnellinen! Hyväksy kaikki Tallenna asetukset. Elokuu 14 Meloniviipaleita Katastrofielokuvan aineksia, rasvoja, väriä ja tuoksu Suklaasydän, tinakuoret, nyt jo murtuu sulaen Ota ehdottomasti välttämättömät cookies käyttöön ensin, jotta voimme tallentaa asetuksesi!