Lg Oled Gx Review

Tästä kaikesta saa tietenkin maksaa, mutta rahallensa saa taatusti lg oled gx review. Tämän huomaa etenkin isommissa elokuvissa, joissa Dolby Atmosin voisi odottaa heräävän kunnolla eloon. Sen lisäksi kaiuttimessa on kaksi perinteistä bassokaiutinta, joiden ansiosta A90J:n ääni on kilpailijoitaan täyteläisempi ja suorempi. Merkittävin ero aiempaan on koko ruudulle laajentunut päävalikko, kun aiemmissa malleissa käyttöliittymän virkaa toimitti muutama rivi television alalaidassa. Korkeampi resoluutio, parempi suoritin, laadukkaammat materiaalit ja kovaääniset nostavat kaikki hintaa. Omissa mittauksissamme kirkkaus ylsi korkeimmillaan nitiin, joka paranee aavistuksen viime vuoden GX-sarjan nitin maksimikirkkaudesta.

Arvostelut

Pimeät kohtaukset tuntuvat itse asiassa näyttävän jopa entistä paremmalta kuin aiemmin ja sisältävät entistä enemmän yksityiskohtia. OLED on monien mielestä tämän hetken parasta televisioteknologiaa. Sen muotoilu mukailee tv:n litteää designia ja seinälle ripustettuna se lg oled gx review yhtä leveä kuin tuumainen. Emme kuitenkaan Object Linking and Embedding täysin myytyjä tästä ratkaisusta. Ambilight loihtii television taakse elävän kirjon värejä, ja malli tekee tämän kolmen sivun osalta.

lg oled gx review

0 tuotearvostelua

Sen ansiosta tv istuu erittäin lähellä seinää, mutta liitäntöjen tekemistä varten se on helppo kääntää kauemmaksi. Tämän hetken parhaat OLED-televisiot edustavat televisioteknologian kärkeä. Ruutu tulee seinästä vain 2 senttimetrin verran — se ei OLE yhtä litteä kuin W-malli, mutta ohuempi kuin muut näkemämme OLED-näytöt. Samanlaiseen lopputulokseen pääsee valitsemalla tavallisen elokuvataide-asetuksen ja laittamalla useimmat ominaisuudet pois päältä. Niissä on upea väritoisto, terävä ja eläväinen kuva sekä uskomattoman hyvä kontrasti. Näihin lukeutuvat muun muassa kuva-asetusten määritteleminen peligenren mukaan, erilliset asetukset kuvan kirkkaille ja tummille kohdille, sekä Fine Tune Dark Areas -työkalu, joka estää VRR:ää vaikuttamasta liian negatiivisesti mustan tasoon. Kun ruutu itsessään on käytännössä reunaton, näyttää televisio upealta melkein missä tahansa olohuoneessa.

benchmark samsung s21 ultra

TESTISSÄ: LG OLED GX Gallery OLED – Televisio kuin gallerian kaunein teos

Tämän huomaa etenkin isommissa elokuvissa, joissa Dolby Atmosin voisi odottaa heräävän kunnolla eloon. Keskihintaisista ja isommista OLED-malleista saa maksaa lg oled gx review jo tuplaten tai triplaten, kun taas kokeelliset rullattavat OLED-mallit maksavat kuusinumeroisia lukuja. Sen tarkoituksena on luoda optimaalinen kuva, ja vuoden versioon on tuotu tätä varten useita parannuksia. Lopuksi käyttöliittymän muutkin asetukset on järjestelty uusiksi, mikä saa webOS 6. LG on myös uudistanut oman Magic-kauko-ohjaimen vuodelle Tosin voiko kyseisiä malleja pitää edes OLED-televisioina, vai ovatko ne jotain täysin muuta? Kun parannetun kirkkauden yhdistää OLED-teknologiasta tuttuun korkeaan kontrastiin, lopputuloksena syntyy kauniita ja säkenöiviä HDR-kuvia.

Arvostelussa LG G1 Gallery OLED TV (OLED65G1) | TechRadar

Edeltäjässä E9-mallissa kovaääniset oli sijoitettu kuvaruudun alapuolelle näkyviin, mutta GX:ssä ne on integroitu näkymättömiin. Valitettavasti sen käyttöliittymä on aavistuksen turhan monimutkainen, eikä kaukosäätimessä Object Linking and Embedding riittävästi pikanäppäimiä tärkeille ominaisuuksille. Paneeli: OLED. Eron huomaa ensinnäkin siinä, että HDR-kuvien kirkkaimmat kohdat ovat aiempaa intensiivisempiä kuin yhdessäkään vanhemmassa LG-mallissa. Kumpi näistä sitten on parempi jää nähtäväksi, mutta kerromme vastauksen kyllä, kunhan testin aika tulee! Kyseessä on kuitenkin melko kallis malli, eikä television Dolby Atmos -kaiutinjärjestelmä Object Linking and Embedding kaikkein paras basson suhteen.