Lg Nanocell Tv 75

LG:n televisioiden lukemattomat viihdeominaisuudet viihdyttävät sekä perhettäsi että vieraitasi. Käyttöehdot Palaute. Xiaomi Mi Electric Scooter Essential -sähköpotkulauta. NanoCell-teknologia käyttää nanopartikkeleita, jotka puhdistavat värejä suodattamalla sameat värit pois ja parantamalla RGB-spektrin puhtautta. Ohjelmisto ja päivitykset Hold dit LG produkt opdateret, med den nyeste software eller firmware. Jos käytät Netti Explorer 9 lg nanocell tv 75 aikaisempaa, sinun tulee vaihtaa toiseen selaimeen, kuten Firefoxiin tai Chromeen tai pävitä Netti Explorer uudempaan versioon IE10 tai uudempi. Galleriatilassa on TripAdvisorin vuodenaikojen mukaan päivittämiä maailmankuuluja matkakohteita.

LG TV 75NANO816PA 75´´ 4K LED

LG:n televisioita on kiitelty ja ne ovat saaneet ylistäviä arvioita toiminnallisuudestaan, tehostaan sekä tyylistään. Hintaseuranta ei vastaa hintojen ja tuotetietojen oikeellisuudesta. Sulje ”tietoa evästeistä” -banneri. Sony WHXM4, kuulokkeet. Sinulla on Tuotteet valmiina vertailtavaksi. LG:n NanoCell-television Nano Bezel -kehys sopii harmonisesti tilaasi ja lisää ilmapiirin hienostuneisuutta.

lg nanocell tv 75

Tuotekuvaus LG TV 75NANO816PA 75´´ 4K LED

Smart TV: Vihdoinkin televisiossa on aina jotain hyvää katsottavaa. Scroll Left Scroll Right. Facebook Twitter Copy Url. Katso koko video. Päivitetty AI Smart. Jos käytät Internet Explorer 9 tai aikaisempaa, sinun tulee vaihtaa toiseen selaimeen, kuten Firefoxiin tai Chromeen tai pävitä Netti Explorer uudempaan versioon IE10 tai uudempi.

aslak tuoli

LG 75NANOPA tv ,5 cm (75″) 4K Ultra HD Älytelevisio Wi-Fi Musta

Schaub Lorenz IC48, jääkaappi. LG webOS -käyttöjärjestelmä on selkeä ja sitä on helppo käyttää mukana tulevan Magic Remote -kaukosäätimen kanssa. Sulje ”tietoa evästeistä” -banneri. Ohjelmisto ja päivitykset Hold dit LG produkt opdateret, med den nyeste software eller firmware. Energialuokka: F. Tyyli ja hyvinvointi. Mene vasemmalle Mene oikealle.

LG 75″ 4K NanoCell Smart TV () 75NANOPA | Telia

Puhtaat RGB-värit ovat avain todentuntuiseen kuvanlaatuun. Lue lisää. Otamme mielellämme tuotetietoja vastaan valmistajilta osoitteeseen: jalosteet hintaseuranta. Tietoa määräyksistä Lisätietoa määräyksistä. Lisää vertailuun Lisää vertailuun Poista vertailu. Vertaa 0. Valitse tukivaihtoehto alla olevista kuvakkeista:.