Lg Nanocell 91 55

Älä näytä tätä enää tänään. Tämä on totta, kun käytössäsi on LG:n luomia innovatiivisia, tyylikkäitä ja alansa huippua edustavia tuotteita sekä ongelmatilanteissa auttavat LG:n asiakaspalvelu ja tuki. Pakkauksen korkeus mm. Virrankulutus 95 W. Energiansäästötila Kyllä.

LG 55NANO91 55″ 4K Ultra HD (3840×2160) LCD Smart TV

Instrumentit — musiikki ja musiikki. Korkeus ilman jalustaa mm. DVI-portti Ei. Bluetooth Kyllä. Äänidekooderit Dolby Digital. JavaScript vaikuttaa olevan poistettu käytöstä selaimellasi.

lg nanocell 91 55

Kiitos että kirjoitit arvostelun ’vertaa’ . ’fi’

Apukirjasto Lisää. Virrankulutus 95 W. Teksti-TV-toiminto Kyllä. Saadaksesi parhaan kokemuksen verkkosivuistamme, noudata alla olevia ohjeita. Virrankulutus valmiustilassa 0,5 W. Korkeus ilman jalustaa mm.

lg neo led

LG 55NANONA NanoCell 55´´ UHD LED TV | Techinn

Jotta voit kokonaisvaltaisesti kokea LG. Toimii Google Assistantin kanssa Kyllä. Tue Mar 08 CET AC-syöttöjännite – V. TV-viritin Virittimen tyyppi Digitaalinen. Game Optimizer säätää automaattisesti kuva-asetukset optimoiden näin grafiikan ja näkyvyyden tarjotakseen paremman pelikokemuksen riippumatta siitä, minkä tyyppistä peliä pelaat.

LG NanoCell 55NANONA – Tuotetiedot |

Tuotteella ei OLE vielä yhtään arvostelua. Näytön teknologia NanoCell. Saadaksesi parhaan kokemuksen verkkosivuistamme, noudata alla olevia ohjeita. Sat Mar 26 CET Jos käytät Netti Explorer 9 tai aikaisempaa, sinun tulee vaihtaa toiseen selaimeen, kuten Firefoxiin tai Chromeen tai pävitä Netti Explorer uudempaan versioon IE10 tai uudempi. Energiatehokkuusluokka HDR G.